Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi arkamda kalan oyuncuya topuk pası atabilmek için hangi kombinasyonu yapmalıyım? Normalde Pası vermek istediğim kişiye dönerek pas atıyor ve hem zaman kaybı hemde top kaybı olabiliyor, doğrudan ters pası nasıl yaparım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Normalde Pası vermek istediğim kişiye dönerek pas atıyor ve hem zaman kaybı hemde top kaybı olabiliyor, doğrudan ters pası nasıl yaparım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.