Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
21
Cevap
2932
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Genleşme Derzleri Değişimi (2. sayfa)
E
17 yıl (5001 mesaj)
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bireysel araç kullananların etkisi en az düzeydemi..sen istanbulda yaşadığından eminmisin..veya at gözlüğü ile dolaşıyorsun..ikisinden biri..bu laftan sonra yorumsuz yaklaşıyorum..



Evet şirket araçları hariç bireysel kullanıcıların etkisi en az düzeyde. En çok etkileyende minibüsler, halk otobüsleri, taksiler. Tıkanıklık olmayan yollar onların zırt pırt duraklamaları yüzünden tıkanıyor tek şeride düşüyor. Sadece bireysel kullananlar olsa duraklama olmayacağından trafikte bu kadar olmaz. Eğer İstanbulda araç kullanıyorsan bunu rahatlıkla görebilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl (3730 mesaj)
Yarbay

Konu ile doğrudan ilgili değil ama zaman kaybından bahsedince aklıma geldi.
Şimdi biliyorsunuz bu İETT şoförleri akbil ticareti yapıyorlar.yani akbili olmayan veya boş olanlardan 10 kuruş fark alarak satıyorlar.
Geçenlerde rastladım,otobüse 10-15 kişi bindi.her ne hikmetse hiçbirinin akbili yok.para alışverişi yaparken otobüs kalkmak bilmiyor.
sonra nihayet kalktı.zaman kaybını siz hesaplayın artık.tatlı iş!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.