Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
850
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fast mode ve Interleave mode
B
9 yıl (1030 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

her ay kota sıfırlandığında 16mb oluyor ve kopmalar oluyor bizde 12mb aldırıyoruz fast modu oluyor pingler 50-55 oluyor 16mb oldugunda yani Interleave modunda çalışıyor pingler yükseliyor ve kota doldu 3mb ama hala interleave modunda biz arıyoruz söyliyoruz biz burdan bişi yapamıyoruz diyor ben bu saçmalıktan bıktım arkadaşlar heray aramaktan böyle arada kopuyor interleave moduna geçiyor söyliyoruz bişi yapamıyorlar care başka firmaya gececem artık uydunet düşünüyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
9 yıl (906 mesaj)
Yüzbaşı

Uydunet varsa beklemen hata. Aynı sorunu bende yasıyorum ve öğrendimki hatta kopmalar yaşanırsa dslam otomatik interleaved atıyormuş ve doğruda çok sık anlık kesintiler oluyor hat interleaved moda girince stabilitesi ve hızı artıyor fakat pingde artıyor. Tekrar fastpath geçmek isterseniz hız değişikliği istemeniz gerekiyor ve mhde çalışanlar bu olaydan bihaber malesef.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.