Arkadaşlar acer 24" 1920*1080p dvi bir monitörüm var. Yanında 19" philips 1280*1024 vga çevirici dvi dan bağlı bir monitörüm daha var. ekran kartı gtx 465 Bu ikisini bir oyunda nasıl kullanabilirim. Dikey olarak 1024 de sabitleyip. yatay olarak oyunda 1920 ye 1280 ekleyebilir miyim. Örneğin bir tır simulasyon oyununda sağ tarafında görmek istiyorum.
pc ye bağlayıp genişlet diyerek iki ekranıda kullanabiliyorum ancak oyunlarda sadece 1. 1080p olanda açıyor ayrıca nvidia ayarlarında istediğim çözünürlüğü el ile girip oluşturabiliyorum 3200*1024 ancak uygula dediğimde 2. monitöre yaymıyor. Birincide görüntüyü sıkıştırıyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Dikey olarak 1024 de sabitleyip. yatay olarak oyunda 1920 ye 1280 ekleyebilir miyim. Örneğin bir tır simulasyon oyununda sağ tarafında görmek istiyorum.
pc ye bağlayıp genişlet diyerek iki ekranıda kullanabiliyorum ancak oyunlarda sadece 1. 1080p olanda açıyor
ayrıca nvidia ayarlarında istediğim çözünürlüğü el ile girip oluşturabiliyorum 3200*1024 ancak uygula dediğimde 2. monitöre yaymıyor.
Birincide görüntüyü sıkıştırıyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C28_ -- 5 Temmuz 2012; 3:55:44 >