Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
743
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Far Ampulleri Değişimi
G
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese Selam,

2008 Opel Astra H 1.6 model bir aracım var.

Aracımda orijinal sarı ışık veren halojen ampullü farlar var. Yılların yorgunluğu ile gece aydınlatması çok kötüleşti. Gece görüşünü iyileştirmek yani ampulleri değiştirmek istiyorum. Bu yüzden yeni bir far ampulü arıyorum.

Hem kısa hem de uzun huzmeli ampulleri değiştireceğim.

Yağmurlu havada bazı beyaz ampullerin yanmadığını söylediler. Benim için, yağmurlu hava dâhil her türlü hava koşulunda yol aydınlatmasının kalitesi önemlidir. Farların dışarıdan nasıl göründüğüyle ilgilenmiyorum. Farların yolumu ne kadar iyi aydınlattığıyla ilgileniyorum.

Biraz araştırma yaptığımda kendime 3 ampul modeli belirledim. 

1) Bosch Gigalight Plus 120
2) Philips X-treme Vision veya Philips White Vision
3) Osram 55W Night Breaker


Bu 3 modelden hangisini önerirsiniz? Kullananlar varsa normal havada ve yağmurlu havada görüş ve ampul ömrü deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sağlıklı günler dilerim 😊
< Resime gitmek için tıklayın >



P
3 yıl
Er

Opel corsa D araçımda Xenon far kullanıyorum çok memnunum . Aydınlatma olarak normal sarı farklara göre kat kat iyi . Farı taktırdıktan sonra yükseklik ayarını yaptırsanız çok memnun kalacağınızdan eminim . Dilerseniz far listenize ekliyebilirsiniz .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pargus -- 18 Ocak 2021; 16:43:32 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.