Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
873
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fantastik haftasonu basketbol kuponu
C
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bir süredir basketbolla ilgileniyorum. Futbola göre daha mantıklı sonuçlar çıkabiliyor.

Ben sadece İddaa'dan oynuyorum. Bilenler bilir, İddaa'nın alt-üst limitleriyle yurtdışı siteleri karşılaştırınca bazen aşağıdakiler gibi çok cazip, deyim yerindeyse sırıtan maçlar oluyor.

Nitekim, maç saati yaklaştıkça İddaa bu limitleri değiştirebiliyor. Önemli olan bülten yayınlanınca bu maçları bularak limitler değişmeden önce kupon yapabilmek.

Tabii ki bu sistem de yüzde yüz garanti demiyorum,zaten başlıkta da fantastik olduğunu belirttim, üstelik 2-3 gün sonraki maça kadar neler olacağı belli olmaz, dünya hali.

Bu kuponda kendimce tutma olasılığı yüksek maçları yazdım, isterseniz aralarından kafanıza yatanları alarak futbolla kombine edebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum, herkese bol şans.


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
10 yıl
Er

Hocam yorum yapacak bir şey bırakmamışsınız ki

Bizim söyleyeceğimiz her şeyi söylemişsiniz zaten yorumunuzda

Bol şanslar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.