Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
853
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fan yuvası kesimi
S
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kasayı modlamaya başlıyorum kasanın ön alt kısmına 12 lik bir led fan koyacağım ama bazı kesim işlemleri yapmam gerek.mesela fanı koyacağım yer düz panel şeklinde ortasını keseceğim ama tam ortalayıp 12 cm2 lik bir alanmı boşaltmam gerekli yani fanın montaj deliklerinide hesaba katmamız gerekiyor.çünkü vida delikleri bu 12 cm2 nin içinde veya fan şeklinde değilde sadece hava tüneli şeklindemi kessem kasanın önünü.yani yuvarlak olsun ve köşeler aynı fan şeklinde dolu kalsın sizce hangisini daha kolay yaparım yuvarlatmak zor bir işlemmi.



S
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yani demek istediğimi şöyle açıklamış olayım.vida deliğinin merkeziyle deliğe en yakın iki kenardan herhangi birine uzaklığı kaç mm dir.bu uzaklık her marka ve her çeşit fan için standartmıdır yoksa değişkenmidir.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 18 Ağustos 2008; 15:22:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

şu modifiye topiği çok enteresan çok



GÜNCELLLL!!!!!!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 18 Ağustos 2008; 19:01:07 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
16 yıl
Yüzbaşı

ön tarafa fan takıcam derken feel kasalar gibi yapmak istiyosun sanırım tarz olarak deliği yuvarlak delersen daha iyi olur bunun en kolay yoluda şu ben öle yapıyorum en azından mutfağa gidiyosun annen görmeden fan pervanesinin çapı kadar bi kase veya kapak bişeyler buluyosun onun la kesiceğin yeri işaretleyip sonra kestikten sonra fan deliklerini fanı elinle ortalayıp işaretleyip kesiyosun umarım yardımcı olmuşumdur daha fazlası için pm den msn adresini yollayabilirsin.kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.