Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
6134
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eyüp Sultan veya Sultanahmet'te Sahur İçin Mekân Tavsiyesi
P
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar

Yarın gece Eyüp Sultan'da veya Sultanahmet'te sahur yapmayı düşünüyoruz 4 arkadaş..Acaba sahur vakti orada mekanlar açıkmıdır sahur yapabilirmiyiz ? Ben açıktır diye düşünüyorum ama gidipte aç kalmayalım sonra..Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..Mekan ismi-tavsiyesi veya diğer önerilerinizi de paylaşabilirsiniz..



B
14 yıl
Yarbay

bana da lazım oldu simdi bak.
@Bora_T siz gittiniz mi nereye gittiniz?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

çimlerin üstü, en iyi mekan.



P
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Valla buradan pek bir tavsiye çıkmayınca bizde ya herru ya merru dedik çıktık gittik eyüp sultan'a..Caminin tam karşısında Sultanzade isimli bir mekan var oraya girdik (zaten bütün mekanlar o sırada yanyana).Saat gecenin 3'ü olduğu halde inanılmaz kalabalıktı hem mekan hemde eyüp sultan..Üst katta bize 5 kişilik bir masa ayarladılar.Menüye gelince bence yeterliydi serpme kahvaltı olarak geçiyor,peynirinden zeytinine,reçeline,haşlanmış yumurta,çay,salatalık-domates,salam yani tam bir kahvaltı sofrası,daha sonra menemen geliyor masaya (bize 5 kişi için 2 büyük kayık tabakta menemen geldi)en sonda da karpuz-kavun şeklinde meyve tabağı geliyor masaya..Adam başı 15 TL bence gayet makul..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.