Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
978
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Excel Dashboard Videoları vidoport.com’da
V
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Excel Dashboard Videoları vidoport.com’da

Excel’in en güçlü yönlerinden birisi Dashboard-Raporlama ekranları oluşturmaktır. Bir çok Excel kullanıcının kullanmadığı bir özellik olan Dashboard raporlama ekranları oluşturmak, hızlı analizler yapmanıza, rakamları anında görmenizi ve bunların grafiğe yansımış şekilleri ile tam bir rapor ekranı oluşturmanızı sağlar.

Etkin bir özet tablo kullanımı ve biçimlendirme özelliklerinin kullanarak oluşturduğunuz Dashboard raporlama ekranları bir kez oluşturarak, verilerin otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Excel Dashboard Rapor Oluşturma Eğitim Videoları için http://vidoport.com/egitim/ozet-tablolar-da-kosullu-bicimlendirme-ve-grafikleri-kullanmak/.

Excel’de Gelişmiş Sekmesinde yer alan Seçenek düğmelerinden Liste kutuları ekleyerek, seçtiğiniz bir değerin grafiğini çizmek için neler yapmalısınız.

http://vidoport.com/egitim/excel-de-liste-kutularindan-secerek-grafikler-olusturmak/

Excel’de Dashboard Eğitim videolarımız ile Satış temsilcilerimizin 3’er aylık satışlarını nasıl raporlara dönüştürürüz. Excel’de Dashboard Rapor hazırlama eğitimlerimizden.

http://vidoport.com/egitim/satis-temsilcilerinin-3-er-aylik-satis-degerlerini-raporlamak/

diğer http://vidoport.com/egitim/ozet-tablolar-da-kosullu-bicimlendirme-ve-grafikleri-kullanmak/


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.