Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
15460
Cevap
1660730
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (670. sayfa)
W
8 yıl
Yarbay

yaw haci anlatamıyom ben genel fıyat anatomısınden konusuyom. gecen sene tum stıcılarda genelde 50 tl fark varmış bu ıkı makıne arasında bu sene 300 tl. bak genelde konusuyom su kıs bu kısı demıyom. ona bakarsan gecen sene 140dt arasında bı kısı ıle dıgr kısı arasında 500 tl fark bıle olbılır ama bu sene 100dtr 1150 deyken 140 ı 1500 lerde buluyoz. bana dekı bu adam 1300 e satıyr gıdıp ordan alıcam


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @THEATTRE35
W
8 yıl
Yarbay

neyse artık fıyatlara takılıp bas agrıtmayalım bu konuyu kapatalım. sımdı ıkı makıne arasından hangısı alayım onu soyleyın . hangısı daha ıyı. fıyat farkı da yok.
yarın altınhandan bı sorup alayım.
bosch wat24480 mı 1530tl
profılo cmg140dtr mı 1530tl


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @wakara
T
8 yıl
Yarbay

Fiyat anotomisi nedir Allah aşkına ya 😊 Hocam Profilo'ya aç bir telefon, niye bu iki üründeki fiyat politikanızı değiştirdiniz diye bir sor.Burda hiçbirimiz müneccim değiliz.Gidin servise ürünün parçaları aynı mı diye, değişti mi diye sorun diyorum o da yok.Bu arada 140 dtr fiyatları makul geçen yıla oranla, 100dtr'yi daha uygun fiyata veriyorlar geçen yıla göre bu da makası açıyor.Farzet ki satış rakamları düşük geldi ve Profilo bu üründe stok eritmek için fiyat ayarlaması yaptı, ne değişecek acaba?Yani bunu bilmek size ne katacak?Dediğim gibi faydasız bir soru ile uğraşıyorsunuz.

Kalite farkını servisten, fiyat farkının sebebini de müşteri hizmetlerinden öğrenin hepimiz rahat edelim :)

Şahsen bana da makine lazımdı, 100dtr fiyatına Siemens wm12t480tr aldım hiç kafa yormadım gerisine.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @wakara
T
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

neyse artık fıyatlara takılıp bas agrıtmayalım bu konuyu kapatalım. sımdı ıkı makıne arasından hangısı alayım onu soyleyın . hangısı daha ıyı. fıyat farkı da yok.
yarın altınhandan bı sorup alayım.
bosch wat24480 mı 1530tl
profılo cmg140dtr mı 1530tl

Hocam dediğim gibi

Bosch Wat24480Tr ile

Siemens wm12t480tr aynı fabrikadan çıkan aynı ürünler.Ben şahsen 1530 lira vermem boşu boşuna.

Profilo CMG140dtr de devir olarak 200 devir fazla ve yıkama sesi 2 dedibel düşük, başka bir farkı yok.Zaten ben 1200 deviri de pek kullanmadığım için onu da fiyat farkından ötürü düşünmedim ve direkt CMG100DTR fiyatına Siemens'i aldım geçtim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Teğmen

Bosch var. Gayet güzel.



T
8 yıl
Teğmen

Bende evdeki çamaşır makinesi miyadını doldurduğu için arayıştayım ve siemens almayı düşünüyorum.Almanya üretimi WM14W560TR modelini alacağım galiba.Düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada Serdar beyle ilgili bende fikrim paylaşayım.Kendisinden bulaşık makinesi aldım 1,5 yıl önce çok yardımcı oldu hakkını yiyemem.Ancak iki ay önce fırın alacağımda birkaç kez mesajlaştıktan sonra ne cevap yazdı ne aramalarıma cevap yazdı.Dün çamaşır makinesi için mesaj yazdım yine cevap yazmadı.Çok yoğun çalışıyor galiba arkadaş benimle görüşmeye tenezzül etmedi.Tek bayi kendisi değil neyseki.



S
8 yıl
Yarbay

Siemens WM14W560TR Almanya Üretimi Çamaşır Makinası

Nakit: 2130,00 Tl

İstanbul'a hemen teslim stoklarımız da ürün şuan mevcuttur.

Dileyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Aynı ürünün inox kodu: WM14W56XTR

< Resime gitmek için tıklayın >



T
8 yıl
Teğmen

Özel mesaj gönderiyorum Serdar bey



S
8 yıl
Yarbay

Tolga bey :):):)

Biraz önca yaptık sözleşmenizi malum telefon yoğun biraz hayırlı olsun her iki taraf içinde tekrar :):):)




Bu mesajda bahsedilenler: @tlgdnc
W
8 yıl
Yarbay

Hacılar Profilo cmg140dtr almaya karar verdim en son.

Bunu hangi siteden en uygun alırım. 1500 TL yi geçmesin.

Sitelere bakiyom kimi kata taşıma yok diyor

Kiminde de 10 yıllık motor garantisi gözükmüyor.

Hem eve taşıyan hem de 10 yıllık motor garantisi gözüken hangi site var . Toplam ücret 1500 u geçmesin ama.

Not: acaba sitede 10 yıllık motor garantisi gozukmesede gerçekte mecbur oluyor mu. Profiloyla ilgili bişey mı yoksa Profilo mağaza lara göre mı bu 10 yıllık garantiyi yapıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Teğmen

Bu sefer iletişim kurabildik. Hayırlı olsun inşallah.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhaba



Bahsettiğiniz modelden kampanyalı olduğundan ciddi adetlerde satıyoruz. Geçen ay toplam 47 adet sattım bu cihazın yaklaşık 1.5 yıldır piyasada olduğunu düşünürsek azımsanacak bir adet değil kesinlikle :)



Bir iki müşteri de detarjan gözünden kazan içi seslerin fazla duyulduğu dışında bir şikayet almadım. Elbette yalıtımda alman olan daha iyi diyebiliriz, fakat aradaki fiyat makası iyice açıldıktan sonra en çok satılan model haline gelen bu model şuan f/p ürünü diyebilirim.



Siemens karşılığı WM12T480TR

Hocam bu makina hala 1240 TL ve civarimidir ve Kocaeli Gebze ye extra nakliye ücreti varmıdır acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
8 yıl
Çavuş

LG FH4U1JBHK6N A Enerji Sınıfı 10.5 Kg Yıkama 7 Kg Kurutma Kapasiteli 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi
almayı düşünüyorum kullanan veya tavsiye edebilecek varmıdır.

http://www.hepsiburada.com/lg-fh4u1jbhk6n-a-enerji-sinifi-10-5-kg-yikama-7-kg-kurutma-kapasiteli-1400-devir-kurutmali-camasir-makinesi-p-HBV000001F644?magaza=Vitrin%20Zaman%C4%B1&wt_gl=cpc.elk.beyazesya.pla&gclid=CLL7urrz19ICFQIM0wodB4IIDw



S
8 yıl
Yarbay

Şuan 1.340 tl



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alpergurel79
B
8 yıl
Yüzbaşı

İyi geceler arçelik 2200 artık teklemeye başladığı için yenibir makine alacağız öncelik dayanıklı olması ve iyi yıkaması çok sesli olmazsa iyi olur tanıdığımız bir samsung bayii var ordan almayı düşünüyoruz bilen arkadaşlar varsa

İki model arasında önemli farklar varmı yoksa sadece kapasite farkı mı var? Birde tambur hacmi nekadar olduğunu bulamadım.



WF90F5EGU4W/AH 9kg 1800 tl

WW80H5400EW/AH 8kg 1700 tl



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62
T
8 yıl
Yarbay

Bizde de 2200 vardı beyin yerine geçen düğmesi yandı.2200'ler Siemens patentliydi.Samsung tavsiye etmem, Bosch-Siemens-Profilo grubundan ve ya Electrolux ürünlerinden özellikle Gdw2, Hdw2 ve ya Cdw2 uzantılı modellere bakabilirsiniz.Hatta samsung yerine arçelik alsanız daha memnun kalırsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @blackducati
S
8 yıl
Yarbay

Samsungtan buzdolabı harici uzak durmanızı tavsiye ederim.

Yıkamalı grup Miele/BSH/Electrolux/ İş görecektir.Bütçenize göre bir model önermemizi isterseniz ne kadara kadar bir ürün baktığınızı belirtebilirmisiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @blackducati
D
8 yıl
Yüzbaşı

5 yıldır Samsung buzdolabı kullanıyorum
1 Yıldır Kurutmalı Çamaşır makinasını kullanıyorum ( 9-6 )
1 Yıldır microdalga fırınını kullanıyorum.
Benim gibi çok detaycı olan biri bile Samsungtan çok memnunsa gerisini düşünemiyorum bile.
Siemens hiç kullanmadım ama BOSCH ile yaşadığım sıkıntılardan ( hizmet hoş değil ) dolayı kimseye tavsiye etmiyorum, Eksi BOSCH değil bence.

Şu anda kullanmakta olduğum Çamaşır makinası yakın çevremde 5 kişi kullanıyor, sıkıntı yok, bırakalım sıkıntıyı memnuniyet çok yüksek.
Birde Flatofis Samsungla bir kaç defa Ufuk beyle diyalogtan öğredim şekli ile GENEL MERKEZ SERVİS hizmeti vermekte ve aynı anda sahada tamir yapılmakta.

Samsung çok firmadan çok ileri bence. ( Hayatımm boyunca taraftar olmadığımı belirteyim )


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @shopsiemens
T
8 yıl
Yarbay

Electrolux duymamış olabilir ama AEG'yi duymuştur :) AEG'yi satın aldılar, artık beraberler ve iyi iş çıkarıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @blackducati
B
8 yıl
Yüzbaşı

İlginiz için teşekkür ederim 1600/1800 arası nakit alım düşünüyoruz önereceğiniz modelleri incelemek isterim, ama babam biraz inatçı bir tip inşallah ikna ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @shopsiemens