Everest modem kullanıyorum ethernet ile bağlı evde 4 kişi daha interneti kullanıyolar wifi ile, ben oyun oynarken sürekli ping çıkıyor. İnternetten baktım QoS ayarı varmış. Ağdakilerin hızını sınırlayabiliyormuşum. Modem arayüzüne girdim çok karışık internettekiler böyle değil bulamadım. Yardım eder misiniz? Bir de bazı sitelerde ayrı ip adresi falan açıyor kendini yavaşlatma falan diye ama anlamadım.
Öncelikle diğer cihazlar için ip rezerve edeceksiniz ( x bir cihaz her zaman xxx.xxx.x.x her zaman bu ipyi alsın diye ), daha sonra kaynak kısmına bu cihazın ip adresini ekleyip varış kısmına da 0.0.0.0 any olacak şekilde adresi ekleyin.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.