Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
157
Cevap
30715
Tıklama
195
Öne Çıkarma
Cevap: Evde Para Kazanmak İçin İş Var mı? (5. sayfa)
C
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Kurye

Söyle sağlam bir para kaldırıyım diyorsan...Evde yapabileceğin ve ölmeyecek bir meslek sana 3 boyutlu grafik dizayn.3DS MAX öğren birde onun kod dili olan MAXSCRİPT daha sonra bir kaç örnek modelleme yap.Sağ sola freelance işlere başvur.3 günlük modelleme ücretleri minumum 250 dolardan başlıyor.

Rakamlar bahsettiğiniz tutarın onda biride olabilir on katıda olabilir. Önemli olan çevrenizin olması hızlı ve iyi işler çıkarabilmeniz. Meslek o kadarda kolay değil. 3 5 gün program arayüzü öğrenmeden ibaret değil. Meslekte 10. Yılım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay

Önüne gelen de zaten sizi freelance çalıştırmak için bekliyordu.. Freelance çalışabilmeniz için yıllar boyu belli yerlere bağlı olarak çalışıp tanınmanız isim yapmanız gerekir .

Öyle boyacı küpü hop malkara keşan 2 dakikada freelance çalışan olamazsınız. Her şeyin bir yeri zamanı var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 28 Temmuz 2017; 16:55:34 >

B
8 yıl
Yüzbaşı

Dostum kolay kolay kazanamazsın. Freelancer olabilmek için belirli bir işte uzmanlaşman gerekiyor. Eğer gerçekten uzmanlaştığın sektörde başarılı olursan gerçekten iyi paralar kazanabilirsin.



T
8 yıl
Yüzbaşı

Vodafone müşteri hizmetlerine girebiliyorsun.
10-18 arası ücret 1600 TL (sanırım)

Evine gelip sistem kuruyorlar.



İ
8 yıl
Binbaşı

escort ol



M
8 yıl
Yarbay

Bionluk.com bak derim. Bilgisayar sagolsun evden yapılabilen işler mevcut. Misal makale yazmak. Programlama veya tasarım kursları alıp freelance iş kabul etmek. Kişilerin bilgisayarlarına sızıp tüm verilerini kriptolayıp fidye istemek. Dijital dedektiflik. Amatör yetişkin filmleri koleksiyonu yapıp link kısaltma servisleri ile tekrar paylaşmak ve tıklama bası para almak, saat ücreti ile dert dinlemek , biraz paran varsa dijital coin alıp satmak bu aralar bol dalgalanıyor. Oyun oynayıp Twitch yayını yapmak, YouTuber olmayı denemek, ev yemegi siparisi cevre esnafa satmak, pasta börek yapıp satma, terrarium süsleyip satmak, gibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Yarbay

makale yazari ne demek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ponchik


quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h


quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm


quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

ben az bir para koyarak, kazanmanın yolunu budum. ama biraz inceleyip kafana yatarsa girmek lazım.

istersen bir bak link vereyim. ben şuan için alt düzeydeyim sanada destek olurum başlama konusunda istersen.

https://tr-3.ciftlikbank.com/index.html?ref=I1OMB8

Hocam bu tür sitelere hiç güvenemiyorum. Yakın zamanda bu saadet zincirine benzer Kairos diye bir site vardı. Orası iflas etti yatırımcıları mal gibi kaldı. Yani bu tür sitelerde para kazanmak için büyük yatırım yapmak gerekiyor. Ama bu tür sitelerden mutlu ayrılanı görmedim.

çok yakında tüm kanallarda reklamını görürsün. bu yeni bir proje ve gerçek hayvan ve çiftlik ürünlerinin sermayesine ortak oluyorsun. bir çeşit borsada ki gibi kot alma tarzı. 150 bin yatırım yapan kişiler var şuan ve şeffaf bir şekilde alıyolarlar paralarını. tavsiye ederim. istersen iyice incele. ben şuan için 190 tl civarı bir yatrım yaptım ve aylık 50 tl 1 yıl boyunca getirisi var. temiz para benim için. 4 ayda masrafım çıkıyor ve geri kalan net kar.

Saadet zincirinin daniskasi

Ona bakarsan keriz feneri de gostermelik olarak kurban kesiyordu

Emin ol o ciftlikteki gorecegin hayvanlar toplam paranin 1% ini karsilamaz...

Hey allahim sene 2017 oldu hala her saadet zincirine atliyor millet

Ulan adam %650 hayvanciliktan para kazanacak ha caliatirin saksiyi biraz

Hadi kazandi keriz mi de yillik max 20% banka kredisi cekmek varken 200% sana kazandiracak ...

Kendiniz batacaksiniz reklam yapip da milleti batirmayin

olayı bilmeden bitarafından salla dur. hesaba yatıyor para, kimse kimseyi dolandırmıyor. ezbere salla sen.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyy@h -- 28 Temmuz 2017; 21:42:3 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Yarbay

evde hayat yoktur hayat dışarıda



G
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak


quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Kurye

Söyle sağlam bir para kaldırıyım diyorsan...Evde yapabileceğin ve ölmeyecek bir meslek sana 3 boyutlu grafik dizayn.3DS MAX öğren birde onun kod dili olan MAXSCRİPT daha sonra bir kaç örnek modelleme yap.Sağ sola freelance işlere başvur.3 günlük modelleme ücretleri minumum 250 dolardan başlıyor.

Rakamlar bahsettiğiniz tutarın onda biride olabilir on katıda olabilir. Önemli olan çevrenizin olması hızlı ve iyi işler çıkarabilmeniz. Meslek o kadarda kolay değil. 3 5 gün program arayüzü öğrenmeden ibaret değil. Meslekte 10. Yılım

+1

4 yıldır uğraşıyorum 1 kuruş kazanmadim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Yüzbaşı

Piyasada dönen network marketing ( ponzi - titan saadet zinciri ) gibi oluşumlara gir . Zincir koparsa ağlama ama

Şaka şaka kolay para diye bir şey yoktur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 28 Temmuz 2017; 20:45:56 >

S
8 yıl
Yüzbaşı

Wordpress Joomla gibi İçerik Yönetim Sistemleri (CMS) ile çok rahat websiteler yapabilirsiniz. Dükkanlara gidin deyin ben website yapıyorum diye, mutlaka yaptıran çıkacaktır. Çevreniz genişlerse çok iyi oaralar kazanabilirsiniz. Onun dışında programlama öğrenme uzun yoldur. Kesinlikle ingilizce bilmeniz gerekir. Web uygulaması yapmak günümüzde bahsedildiği gibi kolay değil. Türkçe kaynak da pek yok. CRM ve ERP gibi sistemlerde Photoshop tan Html e convert etme olayı çok kalmadı artık Component denilen olay geldi. Photoshop u başka sektörler için öğrenmeniz gerekir. Bunların dışında çok fazla para kazanma yöntemi mevcut şimdilik aklıma gelenler bunlar...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Er

valla çok kendi kasmıycaksan yandexin toloka bölümü var sana görev veriyor seni görevi ne kadar iyi yaparsan o kadar beceri puanın yükseliyor ve daha çok para kazanıyorsun eskiden ben günlükk 15 20 lira kazanıyordum .şimdi site bozuldu amele işine döndü ama işin içinde hala hiç de fena olmayan paralar kazanılabiliyor.



NOT: daha fazla görev gelmesini istiyorsan eğitim durumunu ünüvesite yap +18 i aç ve rusça ,ingilizce ,türkçe dillerini seç iyi para yaparsın.



S
8 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın eğer bir konuda profesyonel değilsiniz yada uzun süre ugrasmayacaksaniz . Ya anket doldurur ayda 25 cent kazanırsınız yada saadet zinciri elemanı gibi dolandırılirsiniz.



Bir arkadaş vardı . 3D tasarıma hobi olarak başlayıp iş yapıyordu onun gibi bir hobi edinip ilerleyip evde para kazanabilirsiniz . Ama bunun içinde kendinizi belli bir süre geliştirmeniz lazım . Zaman ve emek yine. Bu dünyada kolay para anca kötü yolla kazanılır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
8 yıl
Binbaşı

Yandex fotoğrafları kategorize etme olayı vardı. Aramalara doğru sonuçlar verip vermediğini bir de senin gözünden doğruluyor. Arkadaş günde 20 dolar kazanabildiğini söylüyordu. Biraz araştırmanı tavsiye ederim. Aşırı işsizseniz elinize meşgale olur.



İ
8 yıl
Binbaşı

Para kazanmak için önce bir alanda diğer insanlardan daha bilgili olmanız lazım. Mesela enstrüman çalmak, yabancı dil bilmek, , yazılım bilmek vs. sizi diğer insanlardan öne geçirir. Bu tarz, çoğu kişinin yapamadığı seylere sahipsen zaten bunu pazarlamak için bin tane yol bulursun.
Site yapıp satarsın, evinde yabancı dil dersi verirsin vs.

Öne çıkan böyle bir yeteneğin var mı? Varsa alışılmışın dışında para kazanma yöntemleri bulabilirsin. Eğer yoksa garsonluk, kasiyerlik vs. gibi meslekler dışında para kazanman pek mümkün değil bence.



Zaten günümüzde çoğu insanın sorunu bu. Bu kadar çok insan içinde sivrilemezsen para kazanamazsın. Çünkü sen yoksan bir başkası var.



Ne yapın edin kendinizi bir alanda uzman haline getirmeye çalışın. Diğer insanlardan daha etkili konuşun, alanınıza daha hakim olun, daha çok dil bilin... Bakın o zaman kim kovabiliyor sizi? Kim az maaş verebiliyor?

Breaking Bad ile ilgili Spoiler alarmı! !!!!

Hatırlarsanız Gus Fring Walter'dan nefret etse de onu kovamıyordu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 29 Temmuz 2017; 16:38:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Teğmen

15-20 arasında ama önemli olan sayı değil tanınmak. İyi bir fikriniz varsa 2000 tl kadar bütçe ayırıp oyununuzu yada uygulamanızı yayınladıktan sonra reklam ile tanıtın derim. Zaten kaliteli birşey yaptıysanız 2000 tl koyup 20k para alırsınız...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bl4ckb4r0n
N
8 yıl
Onbaşı

C
8 yıl
Moderatör

Gerçekten iyi paralar kazanmak istiyorsanız önce sabır nedir iyice bir öğrenmelisiniz ardından umudunuzu kaybetmeden azimli istikrarlı bir şekilde Google ın kurallarına uyarak bir yerlere gelebilirsiniz. 1 Almanca içerikli saç modelleri üzerine bir blog sitesi açın. 2 yine İngilizce üzerine otomobil sayfası açın. Az çok webmaster bilginiz varsa neden olmasın. Adsense üzerinden iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Nasıl sıfırdan domain, host alınır ve blog kurulur cevabına gelecek olursak en büyük kaynak Google dan yararlanabilirsiniz. Diğer konular için ise r10.net adresini de inceleyebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı


quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm


quote:

Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

Senin evinde olması önemli mi?

Hocam jigololuk vs. diyorsan hiç almayım teşekkürler :)

Töbe ya bakıcılık demek istemiştim

buna güldüm baya


Bu mesaja 1 cevap geldi.