540.000 2015 te bitmiş o zamanda beri satılık. apartmanda başka satılık dairede var. kiralıkda var. ama 3 seneden beri satılmamış müteahhitle nasıl pazarlık yapılır. emlakçıyada vermişler acil acil diyorlar. Başka bir sitede(internet sitesinde) yüzde 30 indirimli almışlar. liste fiyatı 600 olsa yüzde 30 indirimli 420 ye alınabilir mi?adam 530 diyor. Zingat sitesinde evin değeri için 517 diyor. bu 118 m2 Sizden yardım bekliyorum.
en üst kat kuzey cephe. bu 110 m2 diyor. doğru mu bilmiyorum. buda tapu harc vs hepsini ben ödücekmişim 475 diyor.zingat sitesinde evin değeri için 418 diyor. Bu adamların tok satıcılığından hoşlanmadım. bu adamlara nasıl davranılmalı. Tek kelime etmeden gidilmeli mi? Nasıl pazarlık yapılır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bilgi enflasyon beklentisi 2019 % 16,5 2020 % 12,4 2021 % 8,4 2022 % 7 Benzer oranlarda faiz olsa 100 lira paran 143,36 olabilir. Eğer emlak değeri artışı dört senelik yüzde 43 ten fazla olacaksa alınabilir. Bu arada inşaat maliyetleri yüzde 38,06 artmış. bu durumda bence uygun fiyatlı ise almak mantıklı. Not: Bölgeye göre uçuk fiyatlı isteyebiliyorlar. o yüzden uygun dedim. Sahibindende emlak m2 fiyatı var. dairenin brüt fiyatıyla çarp. eğer istenen fiyat aynı ise gerçek maliyetle satışa konmuştur. Bunlar benim düşüncelerim. YTD. kaynak:https://www.memurlar.net/haber/790823/insaat-maliyeti-gecen-yila-gore-yuzde-39-66-artti.html
iki tane ev var. beğendiğim.
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-serifalide-cadde-uzeri-140-m2-ferah-3-plus1-satilik-daire-487513756/detay
540.000 2015 te bitmiş o zamanda beri satılık. apartmanda başka satılık dairede var. kiralıkda var. ama 3 seneden beri satılmamış müteahhitle nasıl pazarlık yapılır. emlakçıyada vermişler acil acil diyorlar. Başka bir sitede(internet sitesinde) yüzde 30 indirimli almışlar. liste fiyatı 600 olsa yüzde 30 indirimli 420 ye alınabilir mi?adam 530 diyor. Zingat sitesinde evin değeri için 517 diyor.
bu 118 m2
Sizden yardım bekliyorum.
Başka bir ev daha var.
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-firsaat-buyaka-karsisi-trabzon-park-ormaninin-dibinde-son-3-plus1-560877989/detay
en üst kat kuzey cephe. bu 110 m2 diyor. doğru mu bilmiyorum. buda tapu harc vs hepsini ben ödücekmişim 475 diyor.zingat sitesinde evin değeri için 418 diyor.
Bu adamların tok satıcılığından hoşlanmadım. bu adamlara nasıl davranılmalı. Tek kelime etmeden gidilmeli mi? Nasıl pazarlık yapılır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.