Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EV AĞI İÇİN MODEM TAVSİYESİ
K
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ev içinde kullandığım Mevcut TD-W8901 G modem sorun çıkartmaya başladı. İnternette sık sık kopmalar oluyordu TTNET i aradığımda ise kendi sistemlerinde bir bağlantı görünmediğini belirttiler bunun üzerine hem bina hem daire içerisine yeni telefon bağlantısı ve kablo düzeneği çekildi bir süre sonra kopmalar tekrar başladı, ayrıca kablosuz bağlantıda da sorun çıkıyor ve bu da yetmezmiş gibi bir de Tradeadexchange adlı bir virüs bulaştı. Dolayısıyla modemi değiştirmeye karar verdim.

Açıkçası TP-Link'ten uzak duruyorum artık, bunun yerine almışken fiber destekli bir modem almanın uygun olacağını düşünüyorum. Bunun için 150-200 TL arası (tabii bu fiyata varsa) fiber destekli bir modem arayışı içerisindeyim ve tavsiyelerinizi bekliyorum.



X
8 yıl
Yarbay

bana da lazım 100 tl ye kadar zyxel tavsiyesi alabilirim. aynı sorun var tplink kullanıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 13 Şubat 2016; 20:16:06 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
8 yıl
Yarbay

P-1302-T10B kullanan bilen var mı? nasıldır? hat kopması cart curt olayı var mı?tp linkler de bıktık hat kopmasından.



Y
8 yıl
Yarbay

Dsl n17u



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Binbaşı

Forumda bir arkadas airties 5760 modelini 250 tlden satiyor 0 olarak. Ben bu arkadastan 2 3 ay kadar once bahsettiğim modemi aldim. Gelecege yonelik bir modem istersen bunu almalisin. Mesela 400 kusur wifi baglanti hizi ile baglaniyorum modeme. Cihaz 1600 hiza kadar gidiyor ama lg g2 nin modeminin hiz limiti sanirim bu. 5ghz den baglaniyorum bu hiz icin. 2.4 ghz den 65 e dusuyor. He ne degistirecek dersen kablosuz olarak fhd bir filmi izlersin takilmadan hatta 4k tv in varsa ve bu hizlari tvnin modemi destekliyosa onuda kablosuz izlersin. Budur...modemi kurmak icin mail adres vs. Gibi modem ara yuzu ayarlarini girmen gerekiyor. Aksi modemi kuramazsin. Zor bir islem degil ama bilmeyen biri sıkıntı yasayabilir. Benim onerim butceni biraz daha zorlayip 5ghz yayin yapan ac destekli bir modem alman isin özü. Kimden alacagina sen karar ver.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 14 Şubat 2016; 3:41:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kyran
K
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ASUS DSLN17U İLE AIRTIES 5760 arasında kalarak, AIRTIES 5760 konusunda kararımı verdim akşam üzerine aldım. Ancak fazla ısınma sorunu var gibi. Bununla birlikte içerideki odalardan ipad ve telefondan bazen çekmediği durumlar oldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.