merhaba arkadaşlar herkese iyi oyunlar. sorunu çözemedim. ets2 oynarken sp veya mp farketmiyor. oyunu oynarken belli bir zaman sonra pc ekranı aniden kapanıp açılıyor ve bu olay saniyelik oluyor. yine oyun oynamaya tır sürmeye devam ediyorum. bu olay sonrasında aralıklarla devam ediyor ama zamanı belli değil. bu olay dp kablosu kullanımında oluyor. dp kablosunu 2 defa değiştirdim. hdmi kablosuyla oynarken bu sorunla hiç karşılaşmadım. sistemimi yeni kurdum. pc daha 1 aylık. Pc özellikleri: windows 11-ryzen 5 7600x- amd radeon 9060xt 16gb-crucial 5600mhz ddr5 ram-gigabyte b850m d3hp- samsung odyssey g5 ls27cg552euxuf
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
cooler master 700w. Dediğiniz doğru olabilir. Ama ölü pixel testi yaptım. Işık sızması testi de yaptım. Herhangi bir sorunla karşılaşamadım. Hdmı kablosuyla herhangi bir soruna rastlamadım. Acaba monitör veya ekran kartında bir sorun olabilir mi ? Yardımınız için teşekkür ederim.
ets2 oynarken sp veya mp farketmiyor. oyunu oynarken belli bir zaman sonra pc ekranı aniden kapanıp açılıyor ve bu olay saniyelik oluyor. yine oyun oynamaya tır sürmeye devam ediyorum. bu olay sonrasında aralıklarla devam ediyor ama zamanı belli değil. bu olay dp kablosu kullanımında oluyor. dp kablosunu 2 defa değiştirdim. hdmi kablosuyla oynarken bu sorunla hiç karşılaşmadım. sistemimi yeni kurdum. pc daha 1 aylık.
Pc özellikleri:
windows 11-ryzen 5 7600x- amd radeon 9060xt 16gb-crucial 5600mhz ddr5 ram-gigabyte b850m d3hp- samsung odyssey g5 ls27cg552euxuf
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.