Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
410
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ethernet bağlantısı sorunu
G
15 yıl
Er
Konu Sahibi

Raid marka realtek çipsetli bir ethernet modem aldım. Anakartım Viarama U8568 Pro. / Via P4X266E + VT8235 / Socket 478. İkisini kullandığımda bağlantı hızı inalmaz düşük (42 Kpbs). Ethernet kartı başka bilgisayara takınca normal çalışıyor. Farklı soketler, modemler, kablolar, işletim sistemleri (PARDUS ve Win XP) denedim sorun hep aynı. Arada sadece bir uyumsuzlukmu var yoksa anakarttan kaynaklı bir sorun olabilir mi?



G
15 yıl
Er
Konu Sahibi

Birde bu sorunu bios'u güncelleyerek çözebilirmiyim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Onbaşı

bence sorun anakartta olmalı, bahsettiğiniz ethernet kartı bende kullandım gayet iyiydi. Bios güncelleme ile denemek lazım, güncellemeler pek çok sorunu çözer zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Er
Konu Sahibi

yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim semitel.
bende sorunu çözdüm. "Cnet marka NC100 - ADMtek" ethernet kart aldım. Herhangi bir günceleme yapmama gerek kalmadan normal bir hızda internete bağlandım. Sorun Anakart - ethernet kart uyumsuzluğu çıktı. Belki benzer sorunu yaşayanlar benim gibi "şimdi 40 yıllık anakartımımı değiştiricem" yoksa stresine düşmeden bir çözüm ışığı bulurlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.