Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
237
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eskişehirde yaşayanlar bakabilir mi ?
M
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar haziran temmuz doneminde Eskişehir’de staj yapacağım.Staj yapacağım yer organize sanayi bölgesinde.Bu dönemde nerde kalabilirim? Uygun yurt,apart veya beni yaninda bir ay misafir edecek bir arkadas da olabilir.Bir de staj donemim boyunca Organize sanayiye nasil gidebilirim ?Otobusle gidiliyorsa ne kadar ve kart çıkartmam gerekiyor mu? Otostop oralarda otostop cekilir mi mantikli mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yüzbaşı

Otostop cekmeni tavsiye etmem kimin arabasina bindigini bilmiyorsun



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Yani haklısın ama güzel oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl
Yüzbaşı

Ne güzel oluyor? sen hic abazan bir söfore denk gelmedin herhalde delikanli



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mozturk31
M
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Denk gelme ihtimali cok da yuksek degil yani bugune kadar sacma salak konusanlar oluyor ama duranlar genellikle memur ogretmen tarzi insanlar.Yine de haklisin cok fazla ornegi var bahsettigin seyin.Zaten benim de bahsettigim ilk secenek degil mecbur kalindiginda mesela son otobus dolmus kacar tarzinda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.