Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
949
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eski üst sınıf dvd playerların cd performansı?
S
16 yıl (90 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

Bundan 7-8 yıl önce piyasaya çıkmış ve üst sınıf olarak adlandırabileceğimiz eski dvd playerların müzik performansı nasıldır?

Sağlamlıkları, heybetli görünümleri ve günümüzdeki hesaplı fiyatlarıyla başlangıç seviyesi hi-fi sistemlerde cdp rolünü üstlenebilirler mi?

Önereceğiniz marka ve modeller nelerdir?

Saygılar



F
16 yıl (15765 mesaj)
Yarbay

Pioneer 9.. serisi,Technics A 10,Denon,Sony,Philips'in high end ürünleri pekala işinizi görür.Bu markaların bu seviye ürünlerini ülkemizde bulmak biraz zor.
Mesela ben,arşivimde yer alan Technics A 10'un cd audio performansından çok memnunum.Üstündeki " Only Audio " butonu ile salt cd player pozisyonuna geçiyor.
Zaten üstteki markaların dediğim standarttaki modelleri ortalama 10 kg ağırlığında olan,gerçekten kaliteli üretimler.
Kısaca, temizi bulunursa bence alınır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl (90 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Cevabınız için teşekkür ederim. Technics gerçekten müthiş bir alet. Araştırma listeme ekledim. Model bazında önerileriniz olursa çok daha iyi olur. Pioneer'a marka olarak özel bir ilgim var.

1500'den fazla cdye sahibim. Bunların 500'e yakını kopya cd. Anladığım kadarıyla Technics A10 kopya cd okumuyor. Aslında bu onun ne kadar iyi bir cihazolduğunu gösterse de benim 500 cd'yi çöpe atmam anlamına gelecek:)

Söylediğim gibi model bazında önerileri olacak arkadaşların yardımlarını da bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl (15765 mesaj)
Yarbay

Evet dedğiniz gibi backup arşiviniz boşa gidecek;işin aslı bence,backup bir arşiv nicelik olarak önem arz etse de,nitelik olarak bir değer taşımamaktadır,o yüzden çok da takmamak lazım.

A 10 backup medya okumamaktadır,bu da beraberinde bilinçsiz kullanıcılarca cihazın laser lensinin ve boardının çok da hırpalanamayacağını dolaylı olarak gösteriyor.Sony'nin bazı modelleri de backup cd okumamaktadır.


Aklıma gelen;

- Denon Dvd 3930
- Sony Dvp S7700
- Nad T 513 ya da 515
- Philips Dvd 1000

Ama bence bulabilirsen temiz bir A10 al,Denon'un da üstteki cihazı da çok klas bir cihazdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl (90 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Sayın Faho,

Önerdiğiniz ürünler çok güzel ancak bazılarının öyle fiyatları var ki bu paralara bugün sıfır hi-fi cdpler alınabilir:)

Technics A10 f/p oranıyla daha makul gibi duruyor. Bir tane denk getirmeye çalışacağım. Kopya arşivim için de setupa bir tane daha cdp eklemem gerekecek. Çünkü içlerinde vazgeçemeyeceğim ve bulunması zor olan albümler de var.

Henüz arama aşamasında olduğum için aklınıza gelebilecek model önerilerinize de açığım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl (15765 mesaj)
Yarbay

İnşallah bulursun,forumda çok daha bilgili arkadaşlar var,onlar da el atarsa daha güzel olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl (90 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: faho

İnşallah bulursun,forumda çok daha bilgili arkadaşlar var,onlar da el atarsa daha güzel olur.


Teşekkür ederim. Aramaya başladım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl (504 mesaj)
Yüzbaşı

özellikle pioneer 717 tavsiye ederim sesi tracktır vede mükemmeldir
pioneer 525 te iyidir her iki modelde kopya cd okur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.