Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
410
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eski laptopa isletim sistemi?
S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim elimde 600mhz celeron işlemcili,320mb ramli(orjinali 64mbtı sonradan 256mb ram aldım),6GB harddiskli,windows 98 bir acer travelmate 521iT dizüstü bilgisayarım var.Bunla internet sitelerine girerken kasıyor.Sizce buna linux dağıtımlarından hangisini yüklersem bilgisayar win 98 e göre daha hızlı çalışır ,daha rahat internete girebilirim?Veya bu bilgisayarı hızlı çalıştıracak başka bir işletim sistemi var mıdır?



9
12 yıl
Yarbay

O bilgisayarın kasması kadar doğal bir şey yoktur.Özellikleri kötü.Bence ne yüklerseniz yükleyin yine de kasacaktır.Pardus deneyebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Teğmen

98 Devam



S
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

Yedi seneden sonra güncelleme yapmışsınız. Ne oldu anlatabilir misiniz? Uzun süreden sonra konu sahibi tarafından yapılan güncellemelere ilgim var. Hayatınızdan yeni sene geçti.




Bu mesajda bahsedilenler: @safak91
S
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam 5 sene önce üniversiteden mezun olup 3 sene önce işe girdim. Bahsettiğim bilgisayarı kasasında bir çok çatlak olduğundan 4-5 sene önce bilgisayarcının birine hibe ettim geçen günlerde profile baktım üstadlar tavsiye vermiş bir teşekkür edeyim dedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.