Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
124
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eşit Ağırlıkta okunulur ve geleceği olan bölümler hangileri?
M
10 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba, 2024 YKS sınavına gireceğim ve buraya biraz içimi dökmek istedim. Sizlerden de görüş ve tavsiyeler almak istiyorum.
Okulumda ve yaşadığım ilçede başarılı, okula ait tüm etkinliklerde rol gösteren, sözel dersleri çok iyi ancak matematiği kötü olan bir eşit ağırlık öğrencisiyim.
Haliyle her Türk genci gibi bende gelecek kaygısı yaşıyorum. Kendime kabaca bir yol haritası belirledim.
Normalde milletvekili veya kaymakam olmayı düşünüyordum ancak Türkiye'de siyasetin içini gördükten sonra gençliğime yazık etmek istemedim. Bunun yerine önce kariyer hedeflerime ulaşıp ilerleyen yaşlarda siyasette yer almak istiyorum.
Sonradan diplomat olmak istedim ancak bunun içinde başarı değil torpil bir adım önde. Uluslarası İlişkiler içinde adam akıllı yorum bulamadım.
Buraya kadar sizi biraz gereksiz detaylarla yorduysam kusura bakmayın. Şimdilerde ise planım kendimi ne pahasına olursa olsun geliştirmek, uzun yıllar yurtdışı deneyimi yaşamak ve en sonunda ülkeme dönmek.
Tahmini netleri 88-91 TYT 59-60 AYT olan bir Eşit Ağırlık öğrencisi hangi bölümü ve hangi üniversiteleri tercih listesine yazmalıdır?
Benim hayalim hep İzmir'de okumak oldu, hala öyle denilebilir.
Daha uzun uzun anlatmak isteyen olursa özel mesajdan Instagram adresimi verebilirim. Şimdiden teşekkürler.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.