Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
193
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eset Smart Security 3,0 Güvenlik duvarı devredeyken internet baglantım yok oluyor
C
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 7 aydır kulandıgım; Eset Smart Security 3,0 Güvenlik duvarı devredeyken internet baglantım yok oluyor. Eset smart ın güvenlik duvarını devre dışı burakınca internetim var. Bu gün win 32 ....... yazan bir şeyler geldi gelen trafik diye bende anımsa ve engeleye bastım. On dan beridir internetim yok ne yapmalıyım?

Ayarlarına baktım ama bi sey anlamadım Birde En yüksek güvenlik yazıyor onunda sakıncası olabiilirmi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yardımcı olabilecek yokmnmu arkadaşlar. Yoksa silip Avast ı kuracağım . Sizce ne yapayım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.