Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
112
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Erkek yüzük ve tesbih modelleri
G
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Gümüş Store, internet üzerinden kendi ürettiği gümüş takı ve aksesuarları satan bir e ticaret sitesidir. Gümüş Store'da toplamda 5.000 adet, güncel takı ve aksesuar ürünleri yer almaktadır.

Ürünlerin hepsi gerçek 925 ayar gümüştür. Tüm ürünler İstanbul çemberlitaş'ta yer alan atölyemizde, işinin ehli ustalarımız tarafından kaliteli el ve atölye işçiliği ile üretilmektedir.

Gümüş Store web sitemizden parakende ürün alabileceğiniz gibi, xml, dropshipping ya da toptan gümüş takı aksesuar alımıda yapabilirsiniz.

Web sitemizde, erkek yüzük modelleri, erkek kolye modelleri, erkek bileklik modelleri, tesbih modelleri, kadın kolye modelleri, kadın yüzük modelleri, kadın küpe modelleri, kadın bileklik modelleri, özel koleksiyon gümüş takılar, özel koleksiyon tesbih modelleri, erkek takı kombinleri, kadın takı kombinleri olmak üzere bir çok kategoride binlerce ürün yer almaktadır.

İddialı olduğumuz konuların başında; ürünlerimizin fotoğraflardan daha kaliteli ve güzel olduğu, ürünlerimizde kullanılan taşların gerçek ve doğal taşlar olduğu gelmektedir.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GumuSStore -- 23 Şubat 2018; 19:9:54 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.