Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Erişim izni yok ...PC den server' a...
K
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar Selamlar,

Ağımda bulunan Server 2003 R2 'de paylaşıma açtığımız logo klasörüne erişmek istiyorum. Ağımdaki tüm bilgisayarlar kullanıcı adı ve şifre girerek bağlanırken, ben giremiyorum. LOGO-SRV adında sunucuyu görüyorum. İçine girdiğimde paylaşımdaki klasörleride görüyorum. Tıkladığımda Erişim izni yok hatası alıyorum. Kendi kendime çözüm üretmeye çalıştım fakat işin içinden çıkamadım.

Her forumda birşeyler yazmışlar ama benim derdime çare olmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Hata mesajını ve sistem bilgi fotoğraflarını gönderiyorum.. Şimdiden teşekkürler..

HATA MESAJI;

https://store.donanimhaber.com/01/00/1e/01001ebc96cd2a1860d7331b419c160d.jpg

BENİM PC ÖZELLİKLERİ;

https://store.donanimhaber.com/d5/b8/c3/d5b8c38c88e241dd882211c918d3e454.jpg

SUNUCU VERSİYON BİLGİLERİ;

https://store.donanimhaber.com/06/e3/71/06e3719193d795de88053f372d0d11c9.jpg
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

S
11 yıl
Binbaşı

Klasör erişim izinlerini tekrar gözden geçirin. Kendi domain kullanıcı hesabınızı, paylaşım klasöründe dosya izinlerinde görüyorsanız bu sefer Okuma - Yazma izinlerinizi kontrol edin.

Gerekirse domain kullanıcı hesabınızı sunucu üzerindeki paylaşım klasöründeki dosya izinlerinden kaldırıp tekrar dahil edin, okuma - yazma izinlerinizi ayarlayın.

Bu arada Window7 client 'ın sunucu ile aynı etki alanında bulunmasına dikkat edin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Erişim izinlerini kontrol ettim. Herşey normal gözüküyor. Aynı ağda diğer PC'ler görürken; bu bilgisayar görüyor ama klasörlerin içine girmiyor.

Bu arada sunucu domain yapısına bağlı çalışmıyor. Öylesine sunucu var diye duruyor.

Windows7 client ile sunucu aynı etki alanındadır.

Başka bir fikriniz var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @spiky2122003
K
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar sorun enterasan bir şekilde Windows7 clientina şifre belirleyerek çözüldü. Sanırım sunucu güvenlik unsuru sebebiyle girişe müsade etmiyor diye düşünüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.