Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1350
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Epson xp-700 Multi Fonksiyon Yazıcı
E
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Ben epson xp-700 yazıcı aldım. Yanlız şu an için sanırım bi kartuş sıkıntısı var çünkü hiçbir yerde ( Vatan pc hariç ) kartuşları satılmıyor. Acaba benim yazıcıma uygun muadil kartuş sistemleri varmıdır ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.



C
11 yıl
Yüzbaşı

bu işlerle uğraşan bir ahbabımdan öğrendiğime göre şu an okyanusta bir yerlerdeymiş geliyormuş yani eldeki orjinalleri biraz idareli kullanın yakında dolan kartuşları çıkacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yüzbaşı

xp 700'ün fotoğraf baskısını nasıl buldunuz epsonun klasik 6 kartuşlu foto yazıcılarının baskı kalitesini yakalayacağı konusunda şüphelerim var, hatta yakalayamayacağına eminim :( malum 5 kartuş ama 4 renk niyeyse LM ve LC'yi iptal etti epson ki çok yanlış yaptı bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şöyle cevap vereyim size.. Daha önce kullandığım Hp C5180 yazıcıma göre , fotoğraf baskıları daha iyi geldi bana. Açıkcası resim kalitesinden memnun kaldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Neden xp-700 derseniz eğer , yazıcının yeni model olduğunu duydum. Ve açıkcası kablosuz performansı ve ekrandan bütün işlemleri direk yapabilmesi bir ev kullanıcısı olarak beni cezbetti diyebilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu arada aklıma gelmişken , istek olursa yazıcı ile ilgili bir video hazırlayabilirim sanırım :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yüzbaşı

eğer mümkünse kesinlikle beklerim bunu, çokda müteşekkür olurum

zaten epsonlar baskı konusunda muazzam sonuçlar veriyor. XP700'de epsonun yeni nesil fotoğraf yazıcılarından. Benim tek şüphem şimdiye kadar fotoğraf yazıcılarında epson hep 6 renk kullanırdı (M,LM,C,LC,Y,B) buda renk geçişlerinde falan hakikaten başka hiçbir markanın ulaşamadığı bir baskı kalitesini sağlardı. Bu yeni nesil yazıcılarda ise 5 kartuş olmakla birlikte 2'si siyah ve muhtemelen foto baskısında sadece PB püskürtüyordur. Başka bir deyişle foto yazıcıları bile artık 4 renk kullanmakta, bunun baskı sonuçlarına nasıl etki edeceğini merak ediyorum doğrusu. Keşke imkan olsada birebir aynı resmi bir 6 renkli epsonda birde xp serisi foto yazıcılarından birinde basılabilse. bu sayede vaziyet çok net anlaşılabilirdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yüzbaşı

bu arada hayırlı olsun makineniz çok doğru bir tercih yapmışsınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.