Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1763
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Epson sx 125 kartuş tanımıyor
P
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar haftada en az 1 çıktı aldığım ve 3 yıldır da kullandığım yazıcım cartayı çekti sanırım,2 gün önce çıktı almak için yanaştığım da kırmızı olan kartuşta x işareti çıktı,kartuşlar kolay dolan denenlerden ve elle resetlemeli,mürekkep işareti ve tuşu yani kırmızı led yanıp sönüyor tak çıkar, reset silgi ile silip temizleme falan forumlarda olan neler varsa yaptım ama sonuç aynı kırmızının olduğu kısma başka kartuş taktığım halde yine aynı slot hatalı görünüyor yani kartuştan değil gibi,kafa temizleme yapmıyor çünkü biri tanınmayınca olmuyor.ne yapmamı önerirsiniz bilen tecrübe edeniniz oldu mu, yoksa kaldırıp atacam zaten 3 sene çalıştı 60 liralık yazıcı.apartmandan atsam heyecanlı olur gibime geliyor...sonra 2 rekat şükür namazı kılarım.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 5 Ağustos 2014; 0:51:02 >

W
10 yıl
Binbaşı

dolan kartuşun çipini değiştirirseniz sorun ortadan kalkar. çip değiştirmek oldukça kolay ve ucuz, bence atmayın yazıcıyı. küçük bir masraf ile tekrar kullanabilirsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Yüzbaşı

eski tip kartuşların çipler pilli idi çiplerin arka kısmında saat pili olurdu belki sizin kilerde pilli tipdir. pili bitmişse değiştirirsiniz pili , yinede atmak isterseniz adresinizi verin pencerenin altında beklerim ben siz atınca ben yakalarım belki :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

evet kartuşlara baktım da arka tarafta pil var,yazıcıyı dağıttım komple temizlik yapıyorum,geri topladaıktan sonra ,pil değiştirip deneyeceğim tşkler ,çalışmazsa balyozu yer .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.