Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
664
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Epson L3050 JPG ve PNG formatındaki resim dosyalarını yavaş yazdırıyor.
D
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bu sorunu bir türlü çözemedim.

Epson L3050 yazıcı kullanıyorum ofiste işimiz ile ilgili evraklar belgeler geliyor. Eğer dosya formatı JPG, PNG gibi resim dosyası ise epson bunu tam sayfa fotoğraf olarak algılıyor ve çok yavaş basıyor. Kimi zaman 350-400 sayfa basmamız gerekiyor fakat ne mümkün bir sayfa baskı için 1 dk bekliyoruz bu sorunu nasıl çözebiliriz. Yazıcının ayarlarını alan-talan ettim yok bulamıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
7 yıl
Yüzbaşı

sayfayı komple resim olarak görüyor wordda metin yazdırdığınızda bu kadar yavaş yazdırmaz



O
7 yıl
Yüzbaşı

kalite kurtarırmı bilmiyorum ama ben resimleri word e alıp oyle yazdırıyorum basit şeylerde



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.