Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1739
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EPİC GAMES RDR 2 TÜRKÇE YAMA HK.
G
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Red Dead Redemption 2'yi Epic Games üzerinden satın almak istiyorum. Fakat kafama takılan birşey var. Türkçe yama geldiği zaman yamayı kurabilir miyim ? Epic Games türkçe yama kurma konusunda bir sıkıntı çıkarıyor mu bilginiz var mı ? Örneğin Rockstar Games Launcher'da türkçe yama sorun oluyormuş. Oyun otomatik güncelleme için kontrol yaparken türkçe yamayı siliniyormuş. Böyle bir durum Epic Games'de olur mu ? Rica etsem bilen biri varsa bilgilendirebilir mi ?


Teşekkürler



E
4 yıl
Yarbay

Metro ve Heavy Rain oyunlarının, Anonymous Çeviri yamaları Epic launcher üzerinden sorunsuz çalışıyor. Rdr 2 de aynı ekipten gelirse sorun olmayacaktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Teğmen

Oyunu yüklediğinizde otomatik güncellemeyi muhakkak kapatın



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Vittorio Antonio Scaletta


S
4 yıl
Binbaşı

bence steam bekle hocam ben ole yapcam



F
4 yıl
Yüzbaşı

Daha önceden mutant year zero nun yamasını kurdum. Epicgames sürümü için olmadığı takdirde çalışmıyordu yama. Ona göre ayarlamışlardı epicde bedavaya veriyor diye. Çeviren gruba ulaşıp sorarsan en doğru cevabı alırsın. Sıkıntı çıkma ihtimali var gibi kısaca



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.