Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1670
Cevap
55934
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası
S
11 yıl
Yüzbaşı

Enpara'yı ilk çıktığı zamanlardan beri kullanmaktayım. Hatırlayanlar olacaktır internet alışverişlerinde %20 iade kampanyası ile müşteri kazanmaya başladılar ve ben bu şekilde amazon.com da dahil olmak üzere birsürü farklı internet sitesinden avantajlı alışveriş yaptım.

Geçen sene boyunca da iOS uygulamaları ve iTunes harcamalarımdan da birçok indirim sağladım.

Havale, eft, yıllık kart ücreti gibi masraflar da olmadığı gibi, farklı banka atm lerinden ayda bir kere komisyonsuz para çekebilme özelliği de benim hoşuma gitmiştir.

Birikim hesaplarında da verdiği faiz oranlarında ve ihtiyaç kredisinde iyi bir seçenek olduğu söyleniyor ama hiç incelemedim.

Hiçbir bankanın veya kartın reklamını yapacak değilim. İşime hangisi gelirse onu çıkartır alırım alışverişimi yaparım.

Kur çevirisi konusunda da world card dan yediğim kazıklardan sonra enpara nın çok daha uygun olduğunu gördüm.

Buradaki arkadaşlarıma da tavsiye ederim. Şu an için en avantajlı debit kart bu, varsa daha avantajlısı zaten forumda konusu açılır, karşılaştırılır.

Boş eleştirilerde bulunmaya ve konu hakkında polemiğe girmeye gerek yok.

Herkese mutlu yıllar



S
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Playstation ve Deezer üzerinden 31/03/2016'ya kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir.
Kampanyadan yararlanabilmek için Enpara.com müşterisi olmanız ve belirtilen sitelerde veya uygulamalarda Encard'ınızla harcama yapmanız yeterli.
Kampanya 1 Ocak 2015 - 31 Mart 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya sadece Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer üzerinden yapılacak harcamalarda geçerlidir.
League of Legends üzerinden yapılacak harcamalar için kampanya başlangıç tarihi 01/06/2015'tir.
Kampanya sadece Encard ile yapılan harcamalarda geçerlidir. Diğer ödeme sistemleri ve para transferi yöntemleri (ör: PayPal, EFT, havale) aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Visa" seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi olarak “Visa (National)", “Visa (Türkiye)", “Visa (BoaCompra)” veya diğer seçeneklerin seçildiği (yani ödeme için BoaCompra vb. platformlara yönlendirilen) durumlarda yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.
Her ay Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Play Station ve Deezer üzerinden toplam 50 TL'ye kadar yapılan harcamalar için %50 iade yapılacaktır. Ay içinde toplamda 50 TL üzerinde harcama yapılması durumunda 50 TL'nin üzerindeki tutar için iade yapılmayacaktır. Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 375 TL iade kazanılabilir.
Ay boyunca yapılan harcamalara ait iadeler bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.
Enpara.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 29 Aralık 2015; 8:15:14 >

L
9 yıl
Yüzbaşı

Öncelikle enpara çalışanı değilim onu belirteyim

Niye kapatıyorsunuz kartı ben de anlamadım. Diğer bankalara göre derdi çok az hatta yok. Eft, havale ücreti yok, senelik hesap işletim ücreti yok, başka atmlerden ücretsiz para çekme şansı tanıyor, çalışanları şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla gayet nazik konuşmasını bilen kişiler, en güzeli de şube derdi olmaması. Her şey internetten tertemiz.... Ben diğer bankaları kapattırdım hep, sadece enpara kullanıyorum o derece. Seneler sonra ilk defa beni sömürmeyen bir bankacılık hissi yarattı bende enpara. Diğerlerinde hep bir yerlerden yoluyorlar kaz gibi. İnsan parasını yatırıyor ama güvenemiyor.

Akbank, işbank, garanti hepsi dayıyor senelik ücretleri. Hele Akbank a söylecek söz bulamıyorum. Sadece Kredi kartı için "üyelik ücreti" adı altında 98 tl kesiyor.

Elbet bu da bir gün cortlayacak ama şu an güzel gidiyor bence enpara. Sırf %50 iade kampanyası biteceği için kapatmaya değmez diye düşünüyorum. Bunu kapatacağınıza diğer kullanmadığınız bankaları kapatın bence. Hepinizin de bütün bankaları aktif kullanan iş adamları olduğunuzu düşünmüyorum... Bir gün bir banka için bunları yazacağımı da düşünmezdim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

Ben internetten başvurdum tüm bilgilerimi girdim vs arayıp kartı teslim edeceklerini söylediler fakat 2 gün geçti gelen giden olmadı sonra tekrar aradılar ve bilgileri kontrol etmek gerekçesiyle 36dk telefonda beni mahsur ettiler internette girdiğim tek tek bütün bilgileri asalak bi tane müşteri temsilcisi tarafından resmen sorgulandım kendi bilgilerim için. Sonra artık dayanamadım iptal ettim tüm bilgileri %99 ücretsiz verseler çekilecek çile değil. Paypal ile işimi görürüm.

önemli olan budur ancak bankayı arayıp paypala bağlı kredi kartına yurtdışı döviz harcamalarınızı döviz olarak ödemnizi tavsiyede ederim


2.32 serbest piyadan 60$ alıp bankaya borucunuzu kapatabilirsiniz aksi takdir bankaların tümü kendi kur hesabından türk lirasına çevirip ay sonu ekstrenize yansıtır


bankaların döviz kuru şuan bazı bankalar 2.29 alış 2.38 satışa kadar gidebiliyor 6-7 tl fazladan ödersiniz üste banka masrafı faiz vs 10-15 liraya kadar fark çıkar


en iyi yöntem döviz hesaba bağlı masrafsız bir visa mastercard atm kartı temin ederseniz paypala tanımlarsanız faiz masraf ve kredi kartı işletim ücretinden hem bankaların ayarsız döviz kurundan zarardan kurtulurusunuz


en paranın hiçbir getirisi yoktur pazarlama satış tekniğidir ve reklam yapıyorlar




Kardeşim niye bilmediğiniz konularda yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Enpara şu anda dolar kurunu piyasadaki kurdan çevirip karta yansıtan ender kartlardan birisi. Bir de Yapıkredi kredi kartım var, Yapıkredi'den yaptığım harcamalarda banka kendi yüksek kurundan hesaplayıp 3 lira 5 lira geçirirken Enpara serbest piyasadaki kur neyse ondan işlem yapıyor. Ayrıca bir çok banka vadesiz hesap için bile havala/eft, hesap işletim ücreti alırken enpara hiçbir ücret almıyor, almadığı gibi yaptığı kampanyalarla indirim kazanıyorsun. Bu kampanya 2014'te başladı 2015'te de devam edecek her ay 25 TL'den iki senede tam 600 TL tasarruf sağlama imkanı sağlıyor bu kart sana ve sen hala bu kartın hiçbir getirisi yok diyorsun. Hayatımda ilk kez bir bankayı savunmamı sağlayacak kadar boş mesajlar atmışsın gerçekten tebrikler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yarbay

Adamlar 12 aydır iadeleri eksiksiz yatırdı , hala acaba bu ay yatırmaz mı dolandırıldık mı havası var insanlarda.Toplumca paranoyak olmuşuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Harika oldu bu kampanyadan PS tarafinin kaldirilmasi. Bizim millet firsatci olduktan sonra. Sirf bu kampanya icin 4-5 kart kullandiktan sonra oturupta burada itiraz edelim, olur mu oyle sey, iptal edecegim hesabi tarzi soylemlerde bulunmasi sadece komik. Iptal et sevgili kardesim, durdugun hata.
Eminim bu kisiler kampanya devam etse komsusunun kartina dahi sulanacak kisiler. Konuya 4 farkli kart kullaniyorum. Bu kampanya icin 1 kart daha alacagim tarzi yazan kisiler sonunda aldi karsiligini. Bosuna oturup burada yaygara yapmanin alemi yok. Bizde 'normal' kullanici olarak aldik payimizi ama saglik olsun. Yeterki boyle firsatcilarin onu kesilsin.

Ne kadar boş muhabbet peşindesiniz siz kardeşim.. Sanki görende Enpara düzenlediği tüm kampanyalardan kazanç sağladı da bir tek PSN üzerinden herkes 4 - 5 kart kullandı, zarar etti sanacak.. Dönmüş bir de burada milleti fırsatçılıkla art niyetli olmakla suçluyor.. Zaten bir kişi üstüne bir adet enpara kart çıkıyor, ha yan komşun çıkarmış kartı kullanmış ha sen rica edip onu adına çıkartmış kullanmışsın çok mu fark edecekti Enpara için zannediyorsun.. Sen bu tür kampanyaların finansal yönü, olumsuz ihtimalleri, getirisi ve götürüsü gibi daha bir çok yönü hesaplanmadan mı düzenleniyor sanıyorsun.. Şu sözü hiç unutma Dünya üzerinde hiçbir finansal kurum yoktur ki zararına iş yapsın..

Hesap İşletim Ücreti almaz, Eft ve Havale Ücreti almaz, diğer bankaların ATM'si üzerinden ayda 1 defaya mahsus(şimdilik) Para Çekersin ya da Fatura Ödemesi yaparsın Komisyon Bedeli almaz, genellikle düzenlediği Tüm Kampanyalarda İade ya da İndirim İmkanı sunar eee peki Enpara nasıl ya da nereden kazanç sağlıyor..?? Senin gözünde fırsatçılık gibi gözüken bir durum aslında Enpara için nasıl bir fırsat yaratıyor farkında bile değilsin.. Adamlar Dijital Bankacılık adı altında piyasada en çok tercih edilen bankalar arasına adını altın harflerle yazdırdı nasıl oldu zannediyorsun 10.000 müşteriyle mi..? Garanti(iGaranti), Yapı Kredi(Nuvo), HSBC(Büyük Adım) ve ING (Günlük) adı altında verdikleri bankacılık hizmetleriyle sırf bu pazardan pay koparmak için uğraşıyorlar.. Enpara piyasada yakalamak istediği tirajı, fırsatçı gözüyle suçladığın o oyun platformları(Xbox-Steam-PSN) için 4-5 kart çıkartan kişiler sayesinde kısa zamanda yakaladı.. Amaca ulaşıldıktan sonrada doğal olarak sürecin sonu gelir.. Yani kısacası bu kampanya sürecinde Enpara tiraj için bizleri, bizler de iade için Enpara'yı kullanmış olduk.. Ama sen ve senin gibi dar kapsamlı düşünüp olaylara şahsi bakan insanların çıkarabileceği tek sonuçta ancak bu kadar basit olurdu zaten..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzer -- 4 Nisan 2016; 18:55:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Yüzbaşı

Mesela bir seferde 150 liraya psn üyelik almak yerine (aralık ayına kadar vaktim var.) 3 farklı ayda 40+10 olarak yatırsam o psn üyelik alımı bana 150-25 = 125 tl yerine 150-75 = 75 tl ye gelecek değil mi?bu durumda cüzdana para eklemek çok daha mantıklı olacak oyun alınmayan aylarda da para ekleyerek böyle bir yöntem izlenebilir.



M
10 yıl
Moderatör

< Resime gitmek için tıklayın >




< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Şu PS4 kırılsın hacklensin artık. Para vermeye çalıştığımız adamlara bakar mısınız? Para vermek istiyoruz almıyorlar.

Tek kuruşu bile haketmiyorsun sony. PS4 hacklendiği an fiyatı ne olursa en önden gidip kırdıracağım.



J
9 yıl
Binbaşı

Harika oldu bu kampanyadan PS tarafinin kaldirilmasi. Bizim millet firsatci olduktan sonra. Sirf bu kampanya icin 4-5 kart kullandiktan sonra oturupta burada itiraz edelim, olur mu oyle sey, iptal edecegim hesabi tarzi soylemlerde bulunmasi sadece komik. Iptal et sevgili kardesim, durdugun hata.
Eminim bu kisiler kampanya devam etse komsusunun kartina dahi sulanacak kisiler. Konuya 4 farkli kart kullaniyorum. Bu kampanya icin 1 kart daha alacagim tarzi yazan kisiler sonunda aldi karsiligini. Bosuna oturup burada yaygara yapmanin alemi yok. Bizde 'normal' kullanici olarak aldik payimizi ama saglik olsun. Yeterki boyle firsatcilarin onu kesilsin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
D
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

senden daha iyi inglizce bilmedigin ispanyolcayı biliyorum çocuk


go and scan that fucking all pages the bank agreements and post here i will show you which senteced

now walk away

senteced? sentence demek istedin sanırım Bu tarzanca ingilizcesi bir harika dostum, ilkokul mezunu bir adama ancak bu kadar öğretilebiliyor sanırım

@TheWalkingDead

Hiç sorma kardeşim, 2 gündür adama sorduğum tek şey hangi sözleşme maddesinden bahsettiği bir tane cevap sürekli yok boş laf hikaye, yine de iyi eğlendirdi iki gündür


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TheWalkingDead
G
10 yıl
Yarbay

yahu her ay aynı şey. Paralar ayın en geç 5inde değil her ayın en geç 5. iş günü sonunda yatıyor. her ay boşa vay bende sorun mu var demeye başlıyor insanlar

enpara'nın kendi sitesinde yazan "Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir."



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Cevap veremeyecek bir sey yok.

Enpara karti bir kredi kartidir. Sadece taksitli alisveris yapilamaz.

..
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Yarbay

Sistem süistimal edildiği için gayet mantıklı bir uygulama, işin suyunu çıkarıp aile boyu EnPara kartı çıkarttıran ve işi çingeneliğe döken vatandaşları filtrelemek şart.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
X
10 yıl
Teğmen

Enparaya yazdım cevap geldi şimdi beyler müjdeyi veriyorum

Duyarlılığınız ve vakit ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için öncelikle çok teşekkür ederiz. Steam, Spotify, League of Legends, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Playstation, Karnaval One ve Deezer üzerinden Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50 iade kampanyası 2016 yılında da devam edecek. J Kampanyanın şartları ve ne kadar süreyle uzatılacağı belli olduğunda tüm müşterilerimizi bilgilendireceğiz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

aylardir oldugu gibi ayın 5.iş günü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mesuty85
D
10 yıl
Binbaşı

Evet klasik mayıs ayı mankafa şenlikleri başlamıştır. Önümüzdeki 3 gün buralar nisanda attığım para hala gelmedi, ne zaman gelecek arkidişler ,iadesi gelen varmı şeklinde mesajlarla dolacak siper alınız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 4 Mayıs 2015; 12:26:20 >

T
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyedur !

Arkadaşlar 3 ay sonra plus almak amacıyla 50 lira atayım dedim cüzdana enpara ile 50 lira seçeneği yok ? Playstation'ın yeni kurnazlığı mı bu ? Çözüm yok mu ?

< Resime gitmek için tıklayın >


40+10 ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yarbay

Bundan sonraki iadeler sırasıyla; 8 Ocak, 5 Şubat, 7 Mart ve 7 Nisan tarihlerinde yatacak. Bu tarihlerin öncesinde "-iadelerimiz neden yatmadı yaa" diye aklınıza bir soru düşerse beni hatırlayın.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

bakmış yeni yıla girdik 2015 oldu hala hangi maddedn söz ettigimi soruyor


okumayı bırak okudugundan ne anladıgın önemli ne yazsak boş en para ile devam et









Ahaha tipik yurdum insanı okumadan bilen, anlamadan yazan. İşte ülke bunun gibi bilmediği konu hakkında saatlerce hararetli tartışmalara girecek kadar cahil cesareti sahip insanlarla dolu. Adam benim imzaladığım sözleşmede ne yazdığını biliyor. Say diyorsun bir tane maddeyi cevap yok.

Bir daha da bilmediğin konuya atlama hemen.


sen benimle tartışamazsın ufkun yetmez tecruben yetmez iki kelime söyeledim bakma ihtiyacını sen hissettin evet baktım dedin bana sınıf ögretmenine yutramadıgın şeyi

bana söktüremezsin bana sattıgım eşşegi boyayıp tekrar satamazsın kelimeleride

4 satır degil sana 5 alntı degil sabaha kadar yazsan

halen hangisini dedin bunumu dedin gel seni bir öpeyim diyip kemal sunal gibi kıvırıyorsun manasız tutarsız yaklaşım anladık sende zokayı yuttun


hangi satırı diyorsun madde diyorsun getirdim sordum cevap vermiyorsun diyorsun söz dilden gidier yazı oldugu yerde tarih olur bak evladım oku hangi madde hangi mesajda orda yazdıklarımız aç karşılaştır






Hala cevap yok hikaye anlatmaya devam, bir tane sözleşme maddesi söyle dedik cevap yok. Bilmediğin konularda konuşmayacaksın işte.

beyit yazdık önceden yazdıklarıma bak diyorum biliyor orda oldugunu ne yazdıgımıda biliyor bize sarıcak aklısıra hayat sana geliyor hikaye geliyor cok dize oturup hikaye anlatmışlar sana küçük

yaşın geregi gerçek hayatla tanışırsan anlarsan şu evde büyüdügün içi dışarda nasıl hayat anlıycaksın süt içmekle olmuyor
düşen tokadı yiyen kalkarken çelmeyi takan darbe yiyen böyle konuşmaz biryerden yiyecen allahın emri hayatın kanunu kaçış yok lamacimi yok

Tekrar yaz kardeş bulamadık, cahil adamla tartışmak cidden zor iş.

bana sorana cahil demiyorum ben ögretiyorum sen kaç soru sordun onuda bul bakayim

Maksimum ilkokul mezunu adamsın boş laf yapma sözleşme maddesi hala yok. Niye yok çünkü bilmiyorsun bile

beyin vardır herşeyi idrak eder elde somut bişey yoksa beyin algılar çevresinde olanı izler nasıl kapana kısılıyorlar av oluyorlar ona pek ögretmeye gerek yoktur

beyin vardır ama düşe kalka ögrenir gitme desen inadına gider zıplar atlar anlamaz buda bana ders olsun der ona okul ögrenim fayda etmez



konuştukça batıyorsun rezil oluyorsun madem elinde var tarayıp at resim olarak gösteriyim üzerinde anlarsın

Cidden soruyorum eğitim durumun nedir? Bir ilkokulluyla tartışıyormuşum gibi gelmeye başladı artık.

Bir de sözleşmeyi tarat göstereyim diyor, yani okumadığın sözleşme hakkında ahkam kesiyorsun iki gündür Okumadığı şeyi bilen yurdum insanı

böyle demagoji yok. adama tek kelime bir şey soruyorsun 50 satır bom boş farklı hikaye yazıyor. bence konuyu kapatın hiç uğraşmayın. hayatımda böyle boş yazan biri daha görmedim bu forumda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.