Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
821
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Enerji Tasarrufu Merkezi
K
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

+905373037227: TEBRIKLER!! DEGERLI MUSTERIMIZ 4 BUYUK TAKIMIN TARAFTAR FORMASINDAN BIRINI HEDIYE OLARAK KAZANDINIZ. HEDIYE FORMANIZI ALMAK ICIN HEMEN ARAYIN. 0216 383 43 43

Telefonuma gelen mesajdan sonra dolandiricilik faaliyetlerinin son hizla devam ettigini farkettim ve insanlari nasil kandirdiklarini gormek adina aradim.

Sizden ilk etapta elektrik faturalarinizin tutarlarini istiyorlar. Inandirici olmasi adina. Sonra bankalarla anlasmali olduklarini hangi banka ile calistiginizi soruyorlar. Siz de soyluyosunuz malum hangi bankanin kartini kullaniyorsaniz ilk 4 rakami ayni oldugundan pat diye kartinizin ilk 4 hanesini cozuyorlar. Sonra karti teyit amacli master visa muhabbeti donuyor ve sizden istedikleri ilk 4 hane haric kartinizin diger numaralarini okuyunuz hizli bir sekilde son kullanma tarihini soyleyiniz ve arkasini ceviriniz size kartin son 4 rakamini soyleyip siz devam ediyor (cvv kodunu ogrenmek icin) sizde okuyorsunuz sonra hop gume gidiyosunuz gecmis olsun.

Benden ilk dort rakamindan sonrasini isteyince caktim kofteyi. Dikkatli olun beyler. Bu uyaniklar cahil kesimi kandirabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.