Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
63
Tıklama
2
Öne Çıkarma
En büyük sevincin üzüntüye dönüşmesi..
S
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Süper amatör liginde futbol oynuyorum. 21 yaşına kadar kazandığım bir başarı olsun ya da herhangi bir şeyde babam çalıştığı işten dolayı hiç yanımda olamamıştı, geçen sene maçtayken tribünde babamı gördüm ve tüm gücümle oynadım ve gol attım dönüp babama baktığımda maçı izlemediğini ve o sırada telefonla konuştuğunu gördüğümde yaşatığım hayal kırıklığı ve üzüntüyü sizlere tarif edemem. İçimde kalmasın diye sizlerle paylaşıyorum özür dilerim



R
6 yıl
Teğmen

Hocam genelde babalar futbolu bir meslek olarak görmez yani işte ilerde sakatlanıp sıkıntı çekersin ayağına soğuk durur. Ben de küçükken yaşadığım yerin alt yapısına giriyordum abimle gittik işlemleri hallettik abim dükkana gelince " ya kırılacak bi tarafı sakat kalacak topal gibi gezer " falan demiş izin vermemiş. Ama hep içimde ukteydi. Yani biraz o yüzden ön yargılıdır belki de golü gördü ama sen heveslenme daha da futbola sarılma diye öyle yaptı. Takma kafana çalışmaya devam et kolay gelsiin hocam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.