Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 2 mobil kullanıcı
1
Cevap
9785
Tıklama
0
Öne Çıkarma
elime pas ve kir sökücü döküldü
T
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

tuvalette elime pas ve kir sökücü döküldü birşey olur mu pek yakmadı hangi kremi sürmeliyim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
8 yıl
Moderatör

Merhabalar kullanım sonra ellerinizde tahriş edici dermatit, kontakt dermatitin en sık görülen tipidir ve sabun, deterjan ve diğer kimyasal maddeler gibi tahriş edici bir madde ile cildin doğrudan teması sonucu oluşur. Bu deri reaksiyonu daha çok bir yanık gibi görünmektedir.
Bu tarz bir durum olmadığına göre (ellerde fiziksel olarak değişiklik vs yok ise..)
Çok o hassasiyet geçene kadar güçlü nemlendirici kremler kullanarak yaşamınıza devam edebilirsiniz..(Fiziksel görüntüde sıkıntı var ise bir cildiye doktoruna gözükmenizi tavsiye ederim)
Korkulucak birşey yok sanırım..
Selamlar..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.