Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
508
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ELEKTRİKLİ ARAÇ TAVSİYE..!!
C
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Senelik 60.000 km uzun yol yapan birisiyim. Malum yakıt fiyatlarından dolayı elektrikli araçları araştırmaya başladım. Bir çok markanın artık elektirikli modeli var fakat bana f/p aracı lazım. Menzile nazaran en hızlı şarj olanı, alım maliyeti en iyi olanını sizlerin de tavsiyesiyle bulabileceğimi düşünüyorum.



M
11 ay
Yarbay

Senelik 60 km çok yüksek bir rakam hocam . Hele hele uzun yol yapan biriyseniz vaktinizin çoğunu şarj istasyonlarında geçirmeye hazır olun . Daha da kötüsü elektrikli aracı bu kadar yoğun kullanırsanız bir kaç yıla batarya degişimi gerektirecektir. Bir araba parası da bataryaya ödersiniz. Bence siz LPG'yi bir dusunun .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Lpg fazla fazla düşündüm hatta bir önceki aracım da lpgliydi. Elektriğin artısı tüketim olarak çok fazla. Seyehatlerimi şarj istasyonlarına ve menziline göre ayarlayabilirim. Benim sorunum en optimum elektrikli aracı bulmak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 ay
Yarbay

Senin ilacın Renault Zoe . Fiyatı da uygundur , menzili de iyidir .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cileli_sofor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.