Digiturk üyesiyim. Humax receiver kullanıyorum . Trt müzik kanalı çıkmıyor. Fişi çekip kolay kurulum yaptım gelmedi. Nedeni nedir acaba kendim düzeltebilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
04.06.2013 11:27 TRT Müzik yayınını izleyemeyen Digiturk abonelerinin dikkatine Yayınımızı Digiturk üzerinden izleyen seyircilerimiz; TRT Müzik'in uydu üzerindeki frekansı üst banttaki kendi transpoderine aktarıldığından, bazı eski Digiturk aboneleri kanalımızı izleyemiyor olabilirler. Böyle bir sorun yaşayan eski Digiturk aboneleri, Digiturk servislerine başvurarak, LNB değişikliklerini ücretsiz olarak yaptırabilirler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut94 -- 22 Haziran 2013; 14:31:41 >