Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1284
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekranın yarısından fazlasının rengi gitti
F
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar 9 yıllık emektar hala güzelce çalışan laptopumun başına bugün acayip bişey geldi. Ekranı aşağı indirince uyku moduna alıyordu ben de ekranı aşağı indirip maçı izledim. daha sonra ekranı kaldırdım ve uyku modundan çıkış yaptı ama ekranda acayip bişey oldu. Yarısından fazlasının rengi değişti ve çizgiler oluştu ekranda. Print screen yapınca normal ekran görüntüsünü aldım yani sorun yok gibiydi. Ama benim şu anda gördüğüm hasarlı hali. Sanırım ekran kartı sağlam ama ekranda bi sorun var, bi kere ekrana bastırdım parmağımla mavi halinden yeşile döndü. Acaba sorun nedir illa bi tamirci'ye mi vermek gerekir?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >



B
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam ekran zarar görmüş galiba üstüne falan bastırdıysanız olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yok hocam bastırmadan bu hale geldi. Ama bu hale geldikten sonra bastırdım renkleri değişti, sağ tarafı pembe ortası sarı solu yeşil kaldı, üst taraf ise hala normal. Ekran ölüyor galiba, en ucuza nasıl kapatabiliriz ki acaba bu işi? Ekranı değiştirmek kaça patlar?




Bu mesajda bahsedilenler: @berkayy23
T
9 yıl
Yüzbaşı

Ekran kartından değilde sanki monitörde sorun var gibi.Bide asıl sorum şu benim; o ekran nasıl yaptınız öyle.Yani duvar kağıdı ve simgelerin uyumluluğunu.Anlatabilir misiniz acaba


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fantastiko_92
B
9 yıl
Çavuş

Renk filmi kaymış olabilir ya da yanmış olabilir bilgisayar servisine götürmeni tavsiye ederim başına daha büyük sorunlar açabilir. Zararın neresinden dönersen kardır :)



F
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam netten böyle bir foto buldum sonra masa üstü düzenlenmesini serbest bıraktım ve kendim surukledim dosyalari



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tvhdmuaz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.