Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
485
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran kartnın fanları %100 de çalışıyor
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, Asus strix gtx 1070 im var düne kadar hiç bir sıkıntı yokken bugün akşam pc yi açıp oyuna girince fanlar birden %100 de çalışmaya başladı. Asus gpu tweak 2 kullanıyorum, programda fan kullanımı %60 70 arası gösteriyor ama fanlar tam devirde dönüyor, oyundan çıkınca sessiz moda girip dönmeyi bırakıyorlar. Kartı 2. el olarak aldım, aldığım kişi de amazondan almış. Şimdiye kadar sorunsuz kullandım ama bugün bu olay geldi başıma. Yardım edin nolur kafayı yemek üzereyim.



B
6 yıl
Yarbay

Yani çok ilginç aynı kart var bendede. Oyunlara girince kartın sıcaklık ve gpu kullanım değerleri nedir acaba? Kartım 100% oranda mı fanları çalıştırıyor hiç dikkat etmedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sıcaklık 65 70 derece arasında değişiyor. Fan kullanımı %60 %70 arasında gösteriyor ama hiç te öyle çalışmıyor kart. Driver ı baştan yükledim değişmedi, gpu tweak 2 yi baştan yükledim yine değişmedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BR9
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.