Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
926
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ekran kartının frenler patladı
O
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba benim şöyle bir sorunum var ekran kartı oyunlarda yüzde 60 activity de iken masaüstüne dönünce hala aynı activityde kalıyor ve video izlerken bile bf4 çalışıyormuş gibi saat ayarlarında çalışıyor. Masa üstünde oyunda 75 den aşşağıya inmiyor derecesi ve haliyle fanlar da susmuyor nasıl çözebilirim. Driverlarını silip yükledim bilgisayarı performans modundan standart moda aldım biostanda oc genieden standart moda çektim hatta energy sevingde bile full çalışıyor ne yapacağımı bilmiyorum aklıma da başka bir şey gelmiyor açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.



G
7 yıl
Teğmen

mining virusü bulaşmış.Malware bytes ile sistemi tarat.



E
7 yıl
Yarbay

O
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

haklıymışsınız roguekiller mining virüsü buldu tamam temizledim şimdide şöyle bir sorun var çoğu oyuna girince bilgisayar direk reset çekiyor hiç ısınmadan bir şey yapmadan psuyu bile açıp temizledim ramleri tek tek denedim işlemciyi macunladım yok fayda etmiyor sebebi ne olabilir ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Tuoni @Juan Cobra
E
7 yıl
Yarbay

işlemci ekran kartı ve güç kaynağının marka modelini yazar mısınız?oyuna girince reset atması güç kaynağından olabilen bir durumdur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

psu : cooler master thunder 600w
ekran kartı : sapphire r9 280x dual-x
işlemci : amd fx 6350

acaba güç tüketimi geçiyormu diyorum 600 w da biraz imkansız duruyor he geçiyor bile olsa fark etmiyor yani güç tasarufunda bile atıyor res acaba psu bozulmuş olabilir mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @Tuoni
E
7 yıl
Yarbay

psu'nun bozulması bir ihtimal ama yazılımsal sorun da olabilir.virüsü temizlerken başka dosyalar da silinmiş olabilir format atmak çözüm olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.