Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
938
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran kartı GPU-Bellek Saati bozuk!
P
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
resimlerde görüldüğü gibi 100-150 ye kadar düşüyor eskiden böyle bir sorun yoktu en son overclock yaptım galiba çok abarttım bozmuş olabilirim.
Ayrıca bazen ağır programlar (Photoshop) kitleniyor ve AMD aygıt yöneticisi çalışmayı durdurdu ama kurtardı gibi bir şey diyor. Değerler resimlerdeki gibi değişiyor ne gibi bir sorun var anlamadım işlemci dar boğaz mı yapıyor yoksa ekran kartı mı bozuldu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



R
9 yıl
Yarbay

bir sorun yok anlık olarak kullanıma bağlı olarak hız düşer veya artar. overclock yapmayı becerememişsin grafik overdrive etkinleştir butonu var ona tıklamadan oc olmaz. işlemcin zaten eski grafik uygulamalarında dar boğaza girmesi normal


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Overclock bilerek açmadım zaten açınca da yükselmiyor cevap için teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @deliveli4950
F
9 yıl
Yarbay

Varsayılanlar kutucuğuna tıklayıp AMD OverDrive'ı etkinleştirin. OverDrive ekran kartı yük altında olduğunda GPU ve Bellek hızlarını arttırır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.