Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
832
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ekran kartı
U
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar benim sorunum şu bende palit 8400gt ekran kartı var bazen bilgisayarımı kapattığımda yada elektrikler gittiğinde bilgisayarı tekrar açarken ekranda no video yazısı görünüyor önceden ekran kartını söker sonra taktığımda bir iki denemeden sonra açılırdı. dün işteyken elektrikler gitmiş eve döndüğümde tüm denemelerime rağmen ekranda aynı yazı görünüyor kartı söküp takmama rağmen ekrana görüntü gelmiyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.