Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
688
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: efsane kasa yakıt tüketimi (2. sayfa)
D
geçen ay (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Başka araçlarım da mevcuttur. Abim 9 aylık bir gezideyken 2023 corollasının anahtarını verdi bana ama ne zaman kullansam nefret ettim. Hayatımda bu kadar rahatsız bir koltuğa oturmadım ve inanılmaz rahatsız edici bir sürüşü var, keşke eskisinin eğlencesini ve koltuklarını korusalarmış. Daha başka nefret ettiğim bir çok özelliği daha var ama buranın konusu değil.
Ayrıca son 2-3 dolumumda 9.5-10lt yakma görmeye başladım, herhalde hem acemiliğimi attıkça hem de birkaç italian tuneup yaptıkça bi kendine geldi motor. Birkaç kez abimin nasıl sürdüğüne baktım, benden önce dört sene o kullandı, ve yokuş yukarı beşinci vites üç yolcu ve dip gaz gidiyordu motoru boğmuş olabilir.
Bir de efsanenin efsane olmasının bir sebebi o 1.6 motorun 114bg üretmesidir yani sandığınız kadar ölü değil, hatta 1.4 fire egeadan çok daha iyi yokuş çıkar . Bu senelere o gücün yüzde kaçı kalmıştır bilemem ama ışıklardan herkesten önce fırlıyorum. Hâlâ sarı sitede 300k-400k para etmesinin bir sebebi var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ESER14
D
geçen ay (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Zaten fabrika verileriyle kıyaslamıyorum başka sürücülerle kıyaslıyorum. Çıkardığı arızalar da sanayide adamların bir işi düzgün yapmamasından sadece. Teker rulmanını değiştirteyim dedim frenlerimi düzgün takamadıkları için sürtme sesi yapmaya başladı, frenleri söküp kendim düzelttim şimdi hiç ses çıkarmıyorlar. Sonra bi ses sistemi için götürdük, adamlar kablolara ulaşmak için gitmişler kapının içindeki plastik kaplamayı yarmışlar ordan foşur foşur su giriyordu yine kapıyı söküp kendim tamir ettim. Şimdi de sağ ön çamurluğun yerini tam tutturamamışlar o yüzden kapıya sürtüyor, onu da benim düzeltmem gerekecek. Eski araba diye çıraklarına yaptırıyolar sonra düzgün iş olmuyo, neymiş eski arabaymış sorunluymuş. Bi düzgün iş yapsalar sorun çıkmayacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @mdindas
E
geçen ay (2629 mesaj)
Yarbay

Neyin acemiliğini attınız?
Araç yıllardan beri sizde değil mi?

Eskiye tapıcılık yapmayın bence. Yeni Toyota koltuğu 30 yıllık toyotadan daha kötü olamaz. Doğru ayar yapmamışsınızdır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dubbedft
D
4 hafta (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

araç altı aydır bende, babannemden kalma ailem acemiliğimi atmam için verdiler. yeni corollanın koltuğunu çok sert buluyorum belki her yeni araç böyledir ama yarım saat ayarlamaya çalıştım olmuyor. megane 3 ve focus 3 de kullandım onlar çok daha rahattı yeni corolladan




Bu mesajda bahsedilenler: @ESER14
M
4 hafta (11523 mesaj)
Yarbay

Efsaneyi biraz güncelleyin artık 12.5, lt nedir
Al bi hibrit Corolla 4 lt ile gez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 hafta (13 mesaj)
Er
Konu Sahibi

son kullanımlarımda 9.5-10 bulmaya başladım, büyük ilerleme . Valla hibrit corolla günlük kullanımda dayanabilir miyim bilmiyorum. Şerit takibi, sürücü uyarıları, şanzımanın yokuş kalkışlarında terreddütü, ön tamponun sürücüden uzaklığı ve özellikle gaz pedalındaki gecikmeye dayanamıyorum. Station 1.5 dizel 6 ileri manuel megane 3 ve station 1.6 dizel 5 ileri manuel focus 3 de kullandım ağır trafikte bile bu kadar nefret ettirmediler, belki de manuel sevdamdandır. efsaneyi güncellemek için kafamda 6 ileri manuel 1.3 tce megane veya clio var bi sürüş testlerine çıkarıp denemek lazım tabi ama hâlâ stajyer ehliyetim var çok sıcak bakmayabilirler.

zaten efsaneyi güncellersek onu baştan sona gözden geçirip belki de az buçuk modifiye ederim yakıt tüketimi 12.5'i bile geçer



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.