LG MZ-42PZ14 marka 2 yıl bir şirkette kullanılmış saglam plazma aldım uygun fiyata ama HD özleligi yok ama EDTV-Ready özelligi var yani ben şimdi HD kanalları izliyemicekmiyim yada izleyebilcek fakat HDTV özlelikli bi LCD televizyondan daha mı kalitesiz olarak izliyebilecegim bu konuda bilgisi olan biri söyleyebilirmi lütfen teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evet, HD yayınları olması gerektiği kadar kaliteli izleyemeyeceksin.
EDTV 480p olarak geçer, normal tüplü crt televizyonlar ise 480i dir. EDTV ile DVD kalitesindeki yayınları çok net ve kaliteli izlersin. Ancak HDTV yayınlar için en az 720p gereklidir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.