Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 1 mobil kullanıcı
8828
Cevap
304415
Tıklama
53
Öne Çıkarma
Cevap: Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (7. sayfa)
S
4 yıl
Yüzbaşı

N3 Max ile ilgli ana konuya yazmıştım, sanırım buraya da yazmam gerekiyormuş.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148279507




Bu mesajda bahsedilenler: @jagatai
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hepsirobot.com yayında.
Yedek parça, aksesuar ve ek bakım seti satış kısmı kısa bir süre sonra devreye girecek.
Forumda gereksiz yoğunluk ve kirlilik yaratmamak adına önerilerinizi özelden aktarmanızı dilerim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
4 yıl
Yarbay

Bu da bir kenarda dursun...
N3 Max almayı düşünenlere veya kullanımını merak edenlere yol gösterir.
İnceleme videosu kanalımızda ayrıca mevcuttur.

Videoyu izlemek için tıklayınız
@mali_bu16





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 20 Mart 2021; 22:56:58 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
J
4 yıl
Yarbay

Custom odayı kaplayacak şekilde çerçeve yapınca orayada gidip sıfır haritalama yapacak. Área ile karıştırdınız sanırım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OnurFB1453
K
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

Android uygulaması O950 özelinde sıkıntılı samsung cihazlarda ekstra bi sıkıntılı açıkcası bizim cihazla ilgili bir güncelleme beklemiyorum uygulama açılış hızı artsa ve stabil olsa memnun olacağım o derece beklentimi azalttım ek özellikler konusunda.

Bugün tam mutfağı temizlerken şişeden su döküldü ben uygulamaya girip durdurana kadar bütün suyu çekecekti allahtan evdekiler üzerinden kapadı hemen.

Ama temizlik hızı çok arttı onuda söyleyeyim holü temizliyordu temizlik bitti deyip geri dönmeye başladı dedim sağında solunda olanırken kafası karıştı herhalde bi baktım olması gerektiği gibi temizlemiş bitirmiş ben odaya girip çıkacan kadar :)
Uygulamadan extra birşey beklemiyorum zaten hocam ama var olan özelliklerinin tam olarak çalışmasını isterim açıkcası ki bunlardan birisi bildirim gelmesi diğeri ise çökmeden çalışması.
İşin yazılım kısmı biraz sıkıntılı olmasına rağmen cihaz gerçekten mükemmel. 1.5 ay olacak ilk zamanlardaki karşılıklı uyum sürecimiz hariç ne harita kayması ne işi yarım bırakması nede başka bir sorun yaşamadım. Temizliğine ise söyleyecek tek kelime bulamam 1.5 aydır istisnasız her gün tüm odaları süpürüyor hala günlük çıkan pisliği görünce ağzım açık bakıyorum. Ben temizlik konusunda aşırı hassasım diyebilirim eve baktığımda dağınık hiçbirşey yoktur evcil hayvanım yok ama bu aletin temizlik sonrası haznesinde birikenler nerden çıkıyor anlamış değilim daha çok şaşırdığım şey ise1.5 aydır günlük temizlenen bir evden hala bu yoğunlukta pislik çıkıyor olmasına akıl sır erdiremiyorum. Günün sonunda iyi ki bu cihazı almışım diyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 8 Nisan 2021; 13:26:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

Durum güncellemesi: cihazı bir kez daha çocuğun odasına area modu ile gönderdim, robot odaya girince görevi iptal edip oto modunda tüm odayı temizlettim, işi bitince docka döndü, şarja başladı ve yaklaşık 30 sn sonra odanın son durumu kayıtlı harita da değişti. Ancak bunu yaparken ne uygulamada ne de sesli olarak haritayı güncelliyorum demedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jagatai
M
4 yıl
Binbaşı

T9 3d(Power) modeli değil de T9 AIVI modeli global'e geldiği zaman almayı düşünürüm. İlk defa iRobot'un çift fırçalı AeroForce patentini kullanıyor ve tıkanma durumunda fırçalar ters dönerek sıkışan cisimleri çıkartıyor. 3000 Pa çekiş gücü ile çok iyi temizlik yapacağını düşünüyorum. AIVI fonksiyonu da 960p kamera ile daha hassas hale gelmiş artık daha fazla cisim tanıyormuş.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Aliexpress'e düşmüş bile:
https://tr.aliexpress.com/item/1005002430956482.html




Bu mesajda bahsedilenler: @Atif Zafrak
S
4 yıl
Çavuş

Ecovacs T9 AIVI de çift ana fırça ile halıları müthiş temizler. Zannedersem titreşimli mopta var.Bunlar çok iyi özellikler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @civilheros
Z
4 yıl
Yarbay

Bu aralar yurt dışından robot almamakta fayda var, gümrük robot konusunda fazla titiz, ya alışveriş yaparken gümrük dahil anlaşın ya da gerçek değeri üzerinden vergi ödemeye hazırlıklı olun.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TimeBoy
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tüm forum üyelerinin bayramını kutlar, esenlikler dilerim.
Saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Er

Ben de aranıza T9 AIVI+ ile katıldım. :) Yaptığım araştırmalara göre hem yeni özellikleri hem de iRobot ile yaptıkları işbirliği sonucu patentini aldığı ve bu üründe kullanmaya başladığı çift fırça sistemi ile piyasanın şu an en iyisi gibi. Zaten çıkalı bir kaç ay oldu ve Çin harici satışı yok sanırım.
İlk robot süpürgem olduğu için ileride sizlere illa ki sorum olacaktır. Eğer sizin de olursa memnuniyetle cevaplamaya çalışırım. Kutu açılışını daha yeni yaptım ve şarz oluyor ama ilk izlenimim oldukça iyi kalitede üretilmiş gibi duruyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybaz -- 21 Mayıs 2021; 20:19:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
4 yıl
Yarbay

Böyle olduğunu gördüğünüz an işlemi bitirmeden götürüp dockun üstüne koyun eski harita yüklensin. Bu arada robot bir yerde sıkışmış ya da takılmış ondan böyle yapıyor. Tecrübeyle sabitdir:) Ben artık sıfır harita oluştururken evin yarısına damacana koyuyorum yarısını bitiriyor docka dönüp kaydediyor sonra damacanın ilersini gördüğü için ikinci aşamada areada o bölgeyi seçip yolluyorum orayı tarayınca diğer yerleri görmüş oluyor böyle yapa yapa tüm evin haritayı çıkartıyorum. Evi büyük olan arkadaşlar için yararlı bir yöntem deneyin.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TEREROKA
B
4 yıl
Er

Herşey dahil 9400e geldi. Ürün + nakliye + ötv.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gaskiney
B
4 yıl
Er

Teşekkür ederim. Aslında otomatik boşaltma ünitesiyle koli bayağı büyük ve Aliexpress Kargo’nun avantajlı fiyatları o ebatlarda kalkıyor. Evet Fedex standart Aliexpress Kargo’dan yaklaşık yine 100 dolar daha pahalıydı (300e 400) ama Aliexpress Kargo ile gelince de çeşitli sebeplerden ötürü daha fazla gümrük/vergi masrafı çıkıyor. Benim düşüncem mesela en az 50 dolar daha fazla çıkacagı yönündeydi. Ürün linki + ödeme dekontu vs istenecekti. Link versem aldığım indirimli fiyattan ürün gözükmeyecek, dekont versem kargo parası da dahil gozukecek. Gümrük muayene memurunun insafına kaldınız gibi birşey. Fedex ya da DHL benzeri yöntemlerde bu dertler yok üstelik bu ürünler paletli gelmediği için az da olsa hasar görmesi muhtemel ve daha profesyonel hizmet arıyor insan. 1 ay yerine 1 haftada gelmesi de cabası.
Bu kadar yazdım ama haklısınız bu daha fazla verdiğim gerçeğini değilştirmiyor tabi. :)
Riske giremedim/güvenemedim posta gümrüğünün belirsiz işlerine diyelim. :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybaz -- 23 Mayıs 2021; 0:17:25 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
K
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

O zaman bu seçenek çok daha cazip benimkinde toz haznesi dolma vs riskler var. %100 kalmış olması çok ilginçmiş ben cümleyi okurken "tamamen bitmiş" falan demenizi bekledim :)
Valla hocam bende şaşırdım açıkçası. Bu yöntem pekçok açıdan benim için daha cazip çünkü cihazı prizde bıraktığınızda her zaman elektrik kaynaklı problem çıkma ihtimali var ilave olarak sizin yönteminizdeki gibi problem olursa müdahale edecek kimsem yok. Benim yöntemim eski usul ama daha güvenilir geldi bana. Haritada da bir sıkıntı yaşamayınca artık başka çözüm aramam. Son olarak bugün tüm evi gitmeden önce yaptığım gibi area modunda temizlettim, cihaz gitti nereyi temizlemesi gerekiyorsa temizleyip docka döndü. Mesajım burada dursun ihtiyacı olan olursa faydalansın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 22 Haziran 2021; 17:10:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Yüzbaşı

Hayırlı olsun.
Android telefonlarda robotun kamerasını açmak için telefonun dilini ingilizce yapınca kamera çalışıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Richter
T
4 yıl
Binbaşı

son parti ozmo 950 alanlardanım. harita sorunu yaşayanların cihazı halen tanıyamadığını düşünüyorum. aylar önce oluşturduğum haritayı halen kullanıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
4 yıl
Yarbay

aylar evvel global tarafta türkçe desteği gelecek diye mailleştik o bile olmadı ama benim tahminim komple server ve uygulama dili konusunda bir gelişme olabileceği ve olması gerektiği. Her ne kadar güzel cihazlar yapsada app kullanım kolaylığının fark yarattığı kesin bu tarafı geliştirmeleri şart. Ecovacs TR nin bu kadar sessiz kalmasıda can sıkıcı bir parti N3 satıp gittiler desek yeri hiç açılmasaymışta heves etmeseymişik.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
E
4 yıl
Yüzbaşı

Türkiye Cumhuriyeti ile Aliexpress arasında gümrük vergisinin fiyatlara artık otomatik olarak eklenmesi için anlaşmaya varıldı. Anlayacağınız Aliexpress aynı Amazon gibi vergiyi peşin tahsil edecek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exper1980 -- 21 Eylül 2021; 13:0:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @k-cavus , @sml_akyz
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hepsirobot.com sayfalarına belli başlı inceleme videolarımı ekledim.
Teşriflerinizi beklerim.

https://hepsirobot.com/robot-inceleme-videolari//
https://hepsirobot.com/robot-inceleme-videolari/