Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
645
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eco Buble olayı mı yoksa başka tavsiye mi
P
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 1 + 1 evim için kurutmalı çamaşır makinesi arıyorum en sonunda satıcılar eco buble olayına ikna ettiler ama burada sormadan almak istemedim fiyattan ziyade iyi bişey olsun derdindeyim o yüzden öneriler buna göre olursa çok sevinirim. Fikir belirten tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



A
9 yıl
Yarbay

eco buble tırışkadan bişeydir kurutmalı alınacaksa ç.mak aeg yada electrolux tek tercihiniz olsun üst seviye olması kaydıyla lgde seçilebilir ama ucuz modelleri çöp





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 19 Haziran 2015; 18:39:28 >

C
9 yıl
Yarbay

1+1 evde tahminim çok çamaşır çıkmıyordur. Bu yüzden hem iyi, hem de uygun olarak size Electrolux EWW1685HDW modelini öneririm. A sınıfı, buhar sistemli, 1600 devirli, esnek süre seçimli ve ebatları küçük bir makine. 1700-1800 aralığına rahat bulunabilir.

Samsung hikaye kalır bu makine yanında.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler Hover i tercih ettim 11 kilo yıkama 7 kilo kurutma çok ama çook memnun kaldım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.