Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1542
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ECA Proteus kombi ve tesisat bakımı için servis önerisi?
B
14 yıl (210 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Oturduğum ev 4 yıllık kalorifer tesisatı ve kombi yapıldığından beri servis yüzü görmemiş; yıllık bakım filtre temizliği vs. yapılmamış.

Geçen kışa göre kombinin veriminin düştüğünü düşünüyorum. Peteklerin de alt kısımları soğuk üstler sıcak.
Tesisata su bastım ibre 1in biraz üstündeydi 2ye yaklaştırdım.

Teknik desteğe ihtiyacı var tesisatın; kombi dışarda duruyor yaz kış toza maruz kalıyor. Tesisat suyunun değişmesini (siyah su geliyor; hava alma deliklerinden), ECA PROTEUS kombinin gerekli bakım ve temizliklerinin güvenilir kişilerce yapılmasını istiyorum. İzmirde güvenilir bir servis önerebilecek var mı? Yetkili servis tercih sebebidir. Bir de kazıklanmamak adına böyle bir işin maliyeti nedir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
14 yıl (5499 mesaj)
Yarbay

burda olsaydın proteusun profesörü benim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl (210 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

kombiyi sırtlar gelirim de tesisat ne olacak
şaka bi yana izmir de asistanınız yok mudur?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl (5499 mesaj)
Yarbay

eyw o kadar derin uzantımız yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl (5 mesaj)
Er

B
14 yıl (210 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

D
14 yıl (8 mesaj)
Er

B
14 yıl (5 mesaj)
Er

Benim Dükkanımda Şemiklerde.Yoğunum Bu Ara beklersen Yardımcı oLmak isterim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.