Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
500
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ECA , Bosch, Demirdöküm tavsiyesi
D
2 yıl (173 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba dostlarım kombimiz arızalandı sürekli arıza çıkartıyor değiştirmemiz gerekiyor küçük bebeğimiz var kış gelmeden değiştirmek istiyorum paylaştığım modellerden hangisini tavsiye edersiniz aşağı yukarı fiyatlar aynı. Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 yıl (45 mesaj)
Onbaşı

Ben de Bosch ile ECA proteus premix arasında kalmıştım. Satıcılar ısrarla Bosch satmaya çalıştı. Ama malzeme kalitesi daha iyi olduğu için ECA'yı tercih ettim (Çelik eşanjör, pirinç hidroblok grubu vs) Herhangi bir sıkıntısı yok, memnunum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrul.35 -- 28 Eylül 2024; 9:58:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.