onboard ekran kartlı olabilir. (dx10 a kadar idare etsin) daha sonra ram ve harddisk ilavesi yapabileceğimizi göz önüne alalım. e6300 sabit olmak kaydıyla hem en ucuz hem de önü açık olsun. bir arkadaş için çok acil teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bütçeyi unutalım. e6300 sabit kalmak kaydıyla alınabilecek en ucuz sistemi toparlamak istiyorum. birde sistemin önü açık olsun. yani 6 ay sonra vista çıktığında işlemci ve anakarta dokunmadan değişiklik yada ilave yapabileyim. teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.