Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
834
Tıklama
0
Öne Çıkarma
E6300 GİGABYTE P35CDS3R O.C NASIL YAPARIM?
K
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

E6300 İŞLEMCİM GİGABYTE P35CDS3R ANAKARTIM VE CORSAİR VALUE 667 CL5 RAMİM VAR BİOSTAN O.C YAPTIM FAZLA Bİ BİLGİM YOK İŞLEMCİ 2.4 RAMLER 875 OLDU SOĞUTUCUM THERMALRİGHT ULTRA EXTREME 120 SICAKLIK 40C DAHA YUKARISINI NASIL YAPARIM YİNE FSB ARTIRARAKMI FAKAT RAMLERDE YÜKSELİYO RAMLERİ SABİTLEYİP İŞLEMCİ HIZINI ARTIRABİLİRMİYİM YADA BANA İYİ O.C OLAN RAM TAVSİYE EDERMİSİNİZ CRUCİAL KİNGSTON HYPERX HANGİSİ?



B
18 yıl
Binbaşı

forumda araştırsan çokça bilgi bulabilirsin

mesela sıcak konulardan bu topiği incelemeni öneririm
http://forum.donanimhaber.com/m_20004488/mpage_1/key_//tm.htm#20050361

neleri sabitlemen gerektiği fln yazıyor

biraz forumu araştır
takildiklarinda yardımcı olalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl
Binbaşı

hocam hala oc nası yaparım gibi konular açıyorsunuz ne diim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Yüzbaşı

teşekkürler arkadaşlar o.c işlemi başarıyla gerçekleştirildi corsair ramler 975mhz stabil işlemci 2.7 45derece yükte 50c üstteki kullanıcı ile beraberiz voltaj vermeden bu değerler bize yeterli fazla uğraşmaya değmez .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.