Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
E-mule ile ilgili
S
22 yıl (410 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dün bayağı bir uğraştım ve emule'da low id'i high id'e çevirdim. Bir dosyayı download etmeye başladım, başlarda 20 kb/s civarlarında geziyordu. Yaklaşık 10MB dosyayı indirdikten sonra kesildi, makineyi o şekilde bıraktım. Bu sabah tekrar kontrol ettiğimde hala 10 MB'da olduğunu gördüm. High id'ye rağmen hiç dl yapmaması normal mi? (Bağlantım 256K ADSL, bir çok dosyayı da upload için paylaşıma açtım)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.