Adamlar sürekli zorunlu olarak şifre değiştirme talebi iletiyor e devlet üzerinden.Problemi şifrelerin çalındığını zannederek yaşıyoruz zaten.Adamların elinde yönetim ekibinin panel yetkisi var yıllardır var hala var.İş o kadar fena ki 1 günde sisteme 4 yıllık diploma giriyorlar Vergi dairesini de ekleyin de 1 günde milletin vergi borcunu silsinler.
E-Devlet üzerinden milyonlarca kişinin kişisel bilgileri çalındığı iddia edildi, bakanlık bunu yalanladı ama günlük sizi arayıp doğrudan isminizle hitap eden reklam ve dolandırıcıları düşününce aslında gerçek olduğunu düşünebiliyorsunuz. Bu hükümetten hiç bir şey olmaz, ancak vatandaşları mağdur etmeyi çok iyi bilir.
E tebligat olayı yani normal ptt ile yapılan tebligat sistemi ortadan kaldırılırsa mükemmel olur.Çok daha güvenli olur özellikle ilamsız icra takibi vs vs.
Tebligat işi için geç bile kalınmış. İnsanlara sorsunlar mail olarak mı posta olarak mı gelsin diye aynı faturalarda olduğu gibi. Hem kağıttan hem iş gücünden tasarruf sağlanır. Bi trafik cezası bildirimi geliyor e devletten sonra bide posta ile geliyor. Postacı evde yoksak posta kutusuna bişi yapıştırıp gidiyor sonra muhtarı ara bul falan artık çağ dışı. (Artık şehirde muhtara bile gerek kalmadı.)
Güvenlik sebebiyle yok yoksa yapmaları 1 saat sürmez. Bizdede güvenlik kimsenin şeyinde olmadığı için bütün adresler tcler telefonlar edevlet verileri torrentlerde geziyor.
Bu mesajda bahsedilenler: @serkanugur