Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. V15 Total Clean sahibi olarak (Çeyizime aldım), Bu bilgiler ışığında Gen5 aradaki fiyat farkına değer gibi geldi bana. Gen5 29 bin lira, V15'i 24 bine aldık.
Submarine'de de aklım kalmıştı gerçi benim. Piyasada dik duruşumla bilinirim.
Evet total clean siteden kalktı. Müşteri hizmetleri gelmeyecek dedi. Bayilerde sanırım öyle demiş. Yine de sizlerde teyit edip V15 serisi düşünüyorsanız mantıklı. Gen5 detect modeline ağır diyorlar. Mağazada test edilince anlaşılır.
merhabalar , konuda daha önce yazıldımı bilmiyorum bir kaç sayfa gittim göremedim gören bilen bilgilendirirse sevinirim. instagram tarzı sitelerde resmi site ile yarı yarya hemen hemen fark olan ürünler var hadi yurt dışı cihazı diyelim garantiden dolayı bu kadar fark eder mi ? bu cihazların ne gibi sıkıntısı var , çakma üretimi mevcut mu . fikir değilde net bir şekilde deneyimleyen bilen biri cevaplaya bilir mi ?
Zamlardan stok bitmesinden bıktığımızdan v15 detect aldık. Total cleane yetişemediğimiz için gen5 ağır olduğu için submarine pahalı olduğu için bunu aldık. Lakin parça olarak çok vasat. Her şeyi kaldırmışlar. Pişmanım açıkcası. V12 alsam daha iyi olurdu diyorum da iş işten geçti.
Submarine'de de aklım kalmıştı gerçi benim. Piyasada dik duruşumla bilinirim.
Bu mesajda bahsedilenler: @kendorf