Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
816
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DVI-I DVI-D
U
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar dvı 24+5 çıkışlı bir ekran kartına dvı 24+1 kablo bağlasam çalışır mı ?



S
13 yıl
Er

arakadaşım bişey soracam


iyi akşamlar sayın arkadaşlar benim evde 25 kavalık regülatörüm var kademeli
bizim burada yani batmanda elektrikler çok düşüktür.kademe 1 bazen 210 wat oluyor bazende 185 kadar iniyor kademe 2ye getirdiğimde ise 230 kadar bazende 227 wat olur acaba sürekli kademe 2 de olursa 230 225 olsa elektronik cihazlara zarar verir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

DVI, analog ve dijital monitörlerin tek bir konnektör vasıtasıyla kullanılabilmesi için geliştirilmiş bir spesifikasyondur. 3 farklı çeşidi vardır:
DVI-A: DVI-Analog. Analog sinyaller için tasarlanmıştır.
DVI-D: DVI-Digital: Dijital sinyaller için tasarlanmıştır.
DVI-I: DVI-Integrated. Hem analog, hem diital monitörler için tasarlanmıştır.
Bir çok LCD monitör dijital arabirimi kullanır ve DVI-I veya DVI-D portlarına bağlanarak ekran kartından görüntü aktarılır. Dijital arabirim kullanıldığında, RAMDAC bu işte görev almaz; yani herhangi bir sinyal dönüştürme işlemi yapılmaz.
Ekran kartlarında ekseriyetle DVI-I (Dual Link) çıkış yer alır. Bu çıkışa hem DVI-D(dijital) hem de DVI-I(analog) tipte kablo ile monitörünüzü bağlayabilirsiniz. Muhakkak DVI-I kablo aramanıza gerek bulunmamaktadırhttp://www.pclabs.com.tr/2006/01/03/lcd-monitor-satin-alma-rehberi/4/

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.